Visa ett inlägg
Gammal 2020-12-31, 11:38   #4
mr_stylez
 
mr_stylezs avatar
 
Reg.datum: nov 2011
Ort: Lund
Inlägg: 2 672
Sharp$: 5198
Standard

Min rank i alla loppen samt korta tankar:

1:
Rank:
A: 11,12 10
B: 2 1 9
C: 15,5,6,8,7,14,4,3,13.

11 och 12 sprngspår tillägg, kan komma bra på de direkt, starka och tål gå i spåren om så krävs med. Axevallas upplopp gynnar dem.
10 Behövde loppet senast, bättre distans nu, rycktussar o norskt huvudlag! Går från 7e till tredjerankad för mig efter den infon.

Kan bli lås på dessa tre.
Får jag råd tar jag B-gruppen med.
1 och 2 har lägena, men kan bli spetsstrid där vilket inte gynnar dem till slut. Kommer ngn av dem enkelt till spets kan de absolut hålla hela vägen! 9 går bra på vintern, bättre och bättre form och kan spurta, till låg procent är den aktuell. Övriga får väldigt svårt.

Avd 2:

Rank:
A: 5
B: 3,14,7,10,1 6 8
C: 13,4,9, 11,12,15

Här hänger det lite på om nr 3 ska svara nr 5 lr ej från start. Har inte hört vad Kusken själv säger (offensivt lagd, kör gärna i spets) så får avvakta mer info där.
Får 5 spets enkelt så lär den vinna, får den svar är det många bakom som kan ta det!

3 Kan absolut vinna från spets, lr rygg ledaren här, fin häst , men hur påverkar skor?
Spårn 6 7 8 alltid tidiga i spårtrappa, här är det 3 kapabla hästar som alla kan vinna, särskilt nr 7 spurtade sylvast näst sist. Senast passade inte banan, kommer den bra på det här blir den farlig över upploppet.
14 mötte bättre hästar än dessa senat på V75, gick väldigt bra då efter att ha blivit dragen sist, får den draghjälp här kan den spurta ner allt till låg procent.
1 är rätt startsnabb, Jepson är grym från början, kan nog häca i spetsstriden inledningsvis iaf, men bör nöja sig med rygg på iaf 5an här. Kan vinna!
10 är högt streckad, men bäst i spets enligt tränaren som även var osäker på form, skulle kollas sent kunde ev. strykas sa hon, så det låter inte optimalt där.
Kommer med på kapacitet som sista häst.

Avd 3:

Rank:
A 1,11 12
B: 2,5,6
C: 3
D: 4,8,9,7

Spännande lågnlopp där min stora skrällidé kommer!
I Agruppen har jag tre hästar
1 är startsnabb och bör ta spets, bra chans därifrån utan tryck. Oprövad på distansen dock och därför ej spik.
Min idé nr 11 Dr Bufyglien är väldigt spurtstark av sig. För 4 starter sen gick den runt hela fältet via 4espår sista 400 meterna, vädigt bra insats. för 3 starter sen var den duktig 2a bakom en Untersteinerhäst som fått bestämma i spets, gick inte att begära mer.
Sen 2 raka galopper och därmed helt bortglöm nu.
Felfri får den rygg på 10 lr 12 här (troligast 12) och kan fälla allt på det långa upploppet.
0,55% är galet bra!
12 är min tredje A-häst, går bra hela tiden, 3 raka segrar med krafter kvar, Kontio upp nu är kuskplus dessutom! Låter som att den tåls att köras offensivt, går säkert på i god tid och kan mycket väl ta ner ledaren isf, tror denna är tuffare häst. Riskerar dock att dra fram 11 lr10.

B-gruppen består av starke o distansgynnade nr 2 Henri Sisu som vait lite sjuk sen senast, vinstduglig om full form.
5 har fin form och är startsnabb, kommer den förbi 1 från start kan den släppa till nr 6 och få perfekt resa (lr till nr 1 såklart), rygg ledaren har det skrällt från många ggr på slutet i V75, se upp här!
Nämnde nr 6 är en fin stark häst som gillar distansen. Sämre sist, men det fanns orsaker enligt tränaren, är den bra igen som vid segrarna och till och med kan få överta spets blir den svår att ta ner för alla här.
Nr 3 kan komma med, obesegrad på Axevalla, fin form, osäker på hur distans funkar, tas med om jag får råd som sista streck.


Avd 4-7 kommer strax!
__________________
Kuskar som inte försöker vinna, kanske inte bör vara kuskar.....
mr_stylez är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat