Visa ett inlägg
Gammal 2021-01-04, 19:15   #10
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 679
Sharp$: 2428
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av shasha Visa inlägg
"Det finns skrönor om att hästägare kan tåla vilka förolämpningar som helst om deras fruar, men gud nåde om någon säger något negativ om deras häst ...

Om man är så lättkränkt att man slutar som hästägare p.g.a den anledningen var det bara en tidsfråga ändå.
"
Som jag har uppfattat det, är kostnaden att äga häst, kontra de vinstpengar som finns, det som hotar travsporten. Det är helt enkelt för dyrt att äga häst.

Jag kan inte se hur det skulle uppmuntra att fortsätta lägga pengar på hästarna, med allt vad det innebär, att läsa omdömen om deras kompisar som skräp, löss och enkla sorter.

Det här forumet berör trav/galopp och jag fokuserar på travspel. Jag är dock medveten om att flera här är professionella spelare, flera matematiker och programmerare i grunden, som försörjer sig på spel och att travsporten bara är en del i smörgårdbordet av de spel man lägger sina pengar på.

Jag är också medveten att det alltid finns folk som tror sig ha rätten att utrycka sig hur de vill, detta kan man ju bevittna i andra sporten, som t.ex. från en fotbollsläktare.

Men det finns människor som bryr sig och som kanske nu kommer att tänka efter före, om de själva fallit i fällan att utrycka sig hur de vill om hästarna, och uttrycka sig annorlunda framöver.

Så klart är det lika illa när man uttrycker sig nedsättande om människorna inom travsporten.
Om svagsinta spelare fortsätter att spela så kan det inte vara en dålig sak i mina ögon.

Jag säger absolut inte att det är något positivt med att uttrycka sig oförskämt. Men det finns även en risk att förlorande spelare helt enkelt slutar att spela på trav och väljer andra spelformer om det uppfattas som alltför torrt och tråkigt. Och utan förlorande spelare så har du inte resten heller.

Du verkar välja att se det helt och hållet som att det är "alla andras" uppgift att uppmuntra hästägarna att fortsätta med sin DYRA hobby. Jag menar att de nog får stå ut med det ena och andra som kan få spelarna att hålla kvar vid spel på trav så länge de inte gör direkt olagligt.

Om jag var tvingad att välja något att satsa pengar på så tror jag faktiskt att spelarna kommer att trötta på travsporten före hästägarna.

https://twitter.com/i/status/1025048709799788545
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!

Senast redigerad av Strappa71 den 2021-01-04 klockan 19:20.
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat