Visa ett inlägg
Gammal 2021-01-11, 21:21   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 12/1 - 250K EXTRA!


Tisdagens Topptips är av högoktanig variant och inte blir det sämre av att det ligger en 250 000 kronor stor kaka i potten heller. Vägen till åtta rätt går via Premier League, The Championship, La Liga och sedan avslutar vi med en fajt från Coppa Italia. Lyckas vi fälla både Bournemouth och Milan är hög utdelning ett faktum. Nu kör vi!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 18:59

1. Sheffield United - Newcastle 1

Statistik
Viktiga poäng står på spel i bottenstriden när Sheffield United och Newcastle drabbar samman på Bramall Lane. The Blades har som bekant inte vunnit en enda match i ligaspelet hittills, men helgens FA-cupviktoria mot Bristol Rovers kan ha givit Wilders mannar en skjuts i rätt riktning. Steve Bruce Newcastle har å sin sida sju raka tävlingsmatcher utan seger och det är allt som oftast självplågeri att slå på tv:n när Skatorna är i farten. Värdet ser ut att hamna i västerled och då är det därifrån streckningen börjar. Tvåan är ett avslag fram till större system.

2. Burnley - Manchester United 2

Statistik
Turf Moor bjuder in till miniderby då Burnley tar emot formstarka Manchester United. Ole Gunnar Solskjaer valde att rotera hårt i FA-cupmatchen mot Watford, men det spelade mindre roll då Scott McTominay tidigt knoppade in en hörna, en ledning som sedan stod sig matchen ut. Således fick Fernandes, Rashford, Martial och till viss del även Maguire välbehövlig vila i benen. Burnley hade i sin tur, trots en stark elva, stora bekymmer med Milton Keynes Dons som tvingade The Clarets hela vägen till straffar. Väl där avancerade Sean Dyches mannar, men The Ginger Mourinho har här frågetecken för bland andra Pope, Taylor, McNeil och Rodriguez. Då blir det inte lätt att tas med United. Tvåan singlas utan eftertanke.

3. Wolverhampton - Everton 1

Statistik
Molineux är sista arena till rakning i Premier League där Wolverhampton ska stångas med Everton. Vargarna är utan Jiménez, Podence och kanske även Boly, men med Dendoncker tillbaka får Wolves en mittfältare som är duktig på att fylla på i boxen. Det behövs verkligen då Neto och Traoré tenderar att bli väl ensamma i offensiv riktning. Carlo Ancelotti har i sin tur åter tillgång till bland andra Digne och Rodríguez, två lirare som höjer slagkraftigheten hos The Toffees rejält. Känslan är att vi får se många mål i västra England och då är gubben ett utmärkt val.

4. Luton - QPR 1

Statistik
Queens Park Rangers stod upp bra i FA-cupderbyt mot Fulham där The Superhoops höll 0-0 över 90 minuter. I förlängningen tvingades dock Mark Warburtons mannar kapitulera och nu gäller det att försöka rädda kontraktet i The Championship. Tisdagens uppgift blir en svår sådan då Londonlaget beger sig till Kenilworth Road. Luton har stundtals imponerat under säsongens gång och det är framför allt på eget gräs som Hattmakarna skördar sina framgångar. Ettan är en potentiell spik, för extra säkerhetsbälte kan krysset tas med på större system.

5. Bournemouth - Millwall X

Statistik
Vitality Stadium är en arena vi hoppas att det ska skrälla på under tisdagsaftonen. Bournemouth har förvisso presterat fina resultat i den egna borgen, men här blir Körsbären alldeles för hårt betrodda när Millwall kommer på besök. Lejonen har under säsongens gång plockat poäng av både Brentford och Norwich och ska definitivt kunna göra detsamma mot Bournemouth. Högersidan rensar magiskt och ska finnas med i ett tidigt skede.

6. Granada - Osasuna 1

Statistik
Över till Spanien och La Liga där vi inleder i Andalusien. Granada har efter en fin start kommit av sig något mot slutet. Bortsett 2-1-segern mot Valencia, där värdarna hjälptes av två utvisningar på Valencia-spelare, har andalusierna torskat de tre senaste i ligan med totalt 0-8. Osasuna är en opponent som Granada normalt ska slå, men gästerna från Pamplona kommer med boostat självförtroende. Två raka poängplock mot Sociedad och Real Madrid är ruskigt imponerande och här går det inte att utesluta besökarna. Större rader innehar alla tecken.

7. Atlético Madrid - Sevilla 1

Statistik
Det andra La Liga-mötet smäller på förhand betydligt högre än det första. Sevilla reser till Wanda Metropolitano för att ta sig an serieledarna Atlético Madrid och Lopeteguis mannar kommer till huvudstaden med muntra miner. Detta efter 3-2-segern mot Sociedad, men den innebär också att andalusierna får betydligt mindre vila i benen än Simeones adepter. Atlético får en dryg veckas vila efter deras senaste tävlingsmatch och det är en fördel som väga tungt under tisdagen. Strecka från vänster, men inte längre än till mitten.

8. Milan - Torino X

Statistik
Kupongen går i mål på San Siro där vi ska sätta tänderna i Coppa Italia-mötet mellan Milan och Torino. De här båda aktörerna möttes så sent som i lördags, då i Serie A, när Milan vann med 2-0. Den segern innebär slagläge i toppen och Stefano Pioli väntas därför rotera en del i sin startelva här. Det öppnar upp god skrällchans för Torino. Tjurarna skapade en hel chanser i helgens möte och med lite bättre skärpa här ska de definitivt inte ses utan chans. Ettan övervärderas rejält, plocka med alla tecken så fort det bara går.


Singelstrecket! - Manchester United

Burnley dras med skadebekymmer och kommer att få det väldigt tufft mot ett nästintill utvilat United. Rashford och Fernandes avgör.

Kupongrensaren! - Millwall

Bournemouths anfallsspel tenderar ibland att se trögt ut och här ska Millwall ses med betydligt större chans än vad strecken antyder. Lejonen kan definitivt få med sig något från Vicarage Road.


Spelförslag:

72 rader

1. Sheffield U - Newcastle 1x
2. Burnley - Man United 2
3. Wolves - Everton 12
4. Luton - QPR 1
5. Bournem. - Millwall 1x2
6. Granada - Osasuna 1x
7. A.Madrid - Sevilla 1
8. Milan - Torino 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Sheffield U - Newcastle 1(x2)
2. Burnley - Man United 2
3. Wolves - Everton 12
4. Luton - QPR 1(x)
5. Bournem. - Millwall 1x2
6. Granada - Osasuna 1x2
7. A.Madrid - Sevilla 1(x)
8. Milan - Torino 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat