Visa ett inlägg
Gammal 2021-01-16, 11:09   #6
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 124

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Systemet har tagit form på allvar nu efter lite ändringar då jag läste på lite extra och kände att jag höll med i det jag faktiskt läste.

Dock räknade jag helt fel tidigare när jag hade ett system förslag på 64 kronor men delade då mina 1000 rader med 64 för att se vad de två avslutande loppen tålde och då blev det 2*7 eller 3*5. Sen när jag plockade bort Velegance så fattade jag inte att det kostade 384 kronor för jag var inte i närheten av att få med så många hästar jag ville.

Så nu handlar 95% av systemet om hur jag gör i de två avslutande avdelningarna. Tio rader är max så frågan är om jag kör 2*5 eller 3*3 där. Inget känns optimalt men ibland har man målat in sig i en hörna.

Ändrade faktiskt radikalt i sjätte avdelningen så länge då jag plockade bort den tyske hästen till 50%. Visserligen kommer den sjunka till under 45% - annat vore märkligt. Men ska jag låsa på 6 och 12? Risky risky även om det är så man vinner miljoner när allt stämmer. Dock vill jag ha med Copaca Banana där också. Då måste jag dock väck med en i sista och jag vet inte vem...

Så just nu skulle jag vilja ha 576 kronor att spela för. Enda lösningen är att skapa/starta ett till likadant system där jag spikar Copaca Banana! Skulel ju se mest fett ut när de kollar hur fan det lilla systemet från Skåne blev miljonvinnare och ser draget i sjätte till under 1%!

Får verkligen suga på den karamellen! helst vill jag ju ha med alla på tåget så det inte är någon som missar pga det.

Jag funderar på hur jag löser det. Enklaste är ju att de stryker en häst i sista

Men nu går det att se hur systemet i stort kommer se ut. Sen kan jag få nya infall och värmningar och andra intervjuer kan omkullkasta allt. Men det känns bra just nu!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat