Visa ett inlägg
Gammal 2021-01-20, 09:53   #9
Nobleflash
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 2 400
Sharp$: 5758
Standard

V75-1
1, 3, 4 och 5 borde räcka. Den rike tar med 11 Malkin som får ÖK i sulkyn. Den har varit bra tidigare, men bakspår här samtidigt som den varit borta ett tag och haft det lite struligt kring sig så känns den inte jättehet. Vem vet, kanske påställt nu. Se om man kan läsa sig till eller få lite mer information där.

V75-2
Global Benefit verkar ju vara en rätt fin häst. Men att den vilat och man inte riktigt vet formen där gör det ju lite svårt att räkna på. Lupin Håleryd har fin form men fått för mig att den är bäst i ledning? Kan vara inbillning. Dragen är väl kanske Moon Zappa 5% och Ella Pace 3% som just nu känns lite understreckade. De har båda mött lite bättre än detta gäng på slutet och gjort det okej/bra då.

V75-3
4, 6 och 11 kan man nog klara sig långt på. Guli Rubin gör det oftast bra varje gång utan att räcka till. Nu är väl iof flera av dem som brukar vara före borta. Emil Mollyn kan också vara ett skrällbud. Tangen Elvira med Jorma möjligen.

Det går att spika sig ur det om man tror på Bokli Rapp. Behöver inte vara helt fel. Procenten rätt vettig ändå och det borde vara en bra chans här.


V75-4
Disco kan ju vara som natt och dag. Lurigt med spår 2 för den, även om 1 hade varit värst. Sorbet är en elitloppshäst som startar efter längre vila. Kan ju vara bra direkt, men man ju vet aldrig. Inte det bästa gänget den möter.

Grainfield Aiden tvåa bakom Disco senast. 3% just nu. Spår 8, men hästen är rejäl. Gör alltid sitt.

V75-5
2, 3, 4, 9 och 11 tänker jag nog här. Öppet lopp. Den som har råd tar flera.

V75-6
Grevin Sisu var ju bra senast. Tidig ledning här också möjligen?

V75-7
Västerbo Pokerface just nu lite väl stor favorit. Finns lite frågetecken där. Jag kanske t.o.m. väljer bort den helt. Vi får se hur man gör tillslut.
1, 2 känns hetast. De får bra lopp. Kan vara ett lås i sista. Tar nog med 11 som ett skrällbud. Hästen har gjort bra insatser på slutet, vunnit, och är riktigt pågång. Anders Eriksson gillar jag som kusk.
Nobleflash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat