Visa ett inlägg
Gammal 2021-01-31, 20:13   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 187
Sharp$: 57188
Standard

V75-Solvalla 6 feb (finaler)


Ljuset i det svenska travmörkret den här tiden på året V75 finaler på Solvalla kryddat med enormt fina unghästlopp på V4 gör detta till vinterns bästa tävlingsdag.

V75-1

Stoelit kallas detta lopp men är väl en sanning med modifikation. Tycker dock det ser lurigt ut spelmässigt . Ingen som riktigt sticker ut. Lås på Dixie Brick och Velegance första känslan.

V75-2

Johan Untersteiners megastjärna Demon Ima ska vara överlägsen ett klass 2 gäng i februari. Den som jagar stora pengar tror att första brodd inte kommer funka speciellt bra utan slutar med galopp.

V75-3

Den som troligen kommer rasa i spelvärde jämfört med senaste V75 starten då den stod i 40 ggr är Morotai Degato. Vann ett lopp på orten senast men var väl inget sådant superintryck som gör den till spik i alla fall.

Axel Ruda väldigt fin vid spetssegern sist men läget nu ?

Ett garderingslopp.

V75-4

Lorelei Marie fortsätter övertyga och är nog en rätt bra spik här då Essie Gonzales inte var speciellt bra igår . Kommer Uhrberg till spets borde det vara toppchans. Den har nog aldrig heller gått med brodd dock så det kan vara ett ?

Alhambra Mail är väl förstahäst av alla dom på tillägg. Vunnit i södra Sverige på övertygande sätt.


V75-5

Tvåhästarslås tänkte jag när jag såg startlistan. Night Brodde fick bakspår och då känns Algot Zonett som varit ruggigt fin som spikalternativ.


V75-6

Nu borde det väl vara dags för Gareth Boko, men får kollas upp hur innerspåret passar. Är väl inga startraketer direkt sidan om men har för mig att Super Zantos kan öppna och inte minst Dragster om den laddas. Disco Volante ska så klart inte glömmas trots spåret. Många som är på förhand chanslösa.

V75-7

Ruggigt intressant kuskbyte på Payet DE. Ser annars ut som ett rätt öppet och ovisst lopp som håller toppklass för att vara februari. Precis så som en final V75a ska avslutas.

Lycka till !
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat