Visa ett inlägg
Gammal 2021-02-26, 10:39   #6
mr_stylez
 
mr_stylezs avatar
 
Reg.datum: nov 2011
Ort: Lund
Inlägg: 2 672
Sharp$: 5198
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av travanalys Visa inlägg
Känns knepigt att lira i dagsläget med tanke på att många hästar ska byta balans med tanke på att banorna är annorlunda. Men måste göra ett försök när det är så stor jackpott på v65 som är en spelform jag verkligen gillar. Dock en knepig omgång!

I avd 2 krossade The big bang North star Navi från dödens senast. Liten vila efter det så hur är formen? Känns som bästa hästen iaf och kanske är något att gå på om allt verkar bra i värmning.

I avd 5 känns Certainly som klart bästa hästen men samtidigt är det första på 2640 och riskerar väl dödens med tanke på han inte trivs i ryggar. Senast galopperade han i ett lopp som Power blaster vann och hade nog varit tvåa trots en tung resa och på en bra tid. Känns som en tänkbar spik i nuläget, men kommer försöka se hästen om det är möjligt.

Vicar i sista sätter man bike på för första gången och det känns också som ett givet förstastreck. Det är väl dessa tre i nuläget som jag har som tänkbara spikbud..

Åh andra sidan var väl North star Navi bara dålig det loppet, och har höjt formen sen dess, vann bla på 2 sek bättre tid senaste loppet (förvisso inte monté då ska sägas såklart men ändå) Tror fördel 2 men 2-9 borde väl täcka in loppet iaf 70-75% av gångerna hoppas man?
__________________
Kuskar som inte försöker vinna, kanske inte bör vara kuskar.....
mr_stylez är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat