Visa ett inlägg
Gammal 2021-02-27, 16:06   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Europatipset 28/2


Innan vi gör bokslut för februari ska ett väldans intressant Europatips bemästras. Vår kontinents fem största ligor bidrar alla på ett eller annat sätt innan vi avrundar med en glödhet Falkenberg-son nere i ostparadiset Alkmaar. Missa inte att ta del av analysen som ger fullständig guidning på vägen mot 13 gröna bockar!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:59

1. Chelsea - Manchester United X

Statistik
Stamford Bridge slår upp portarna för kupongens mest högoktaniga möte där Chelsea och Manchester United drabbar samman. Thomas Tuchel har onekligen fått med sig resultaten i inledningen på sitt nya jobb där veckans triumf mot Atlético Madrid var grädden på moset. Här kommer däremot de blåklädda att ställas på ett rejält prov när Ole Gunnar kommer på besök med sin mäktiga offensiv. Rashford, Fernandes och Martial kommer att sätta värdarnas backlinje på prov multipla gånger och i en fajt där det är så oerhört svårt att ta ställning som i den här gör sig alla tecken bäst redan från start.

2. Sheffield United - Liverpool 1

Statistik
Ursäkterna från Klopp börjar bli allt mer svårförstådda i takt med att Liverpools kräftgång fortsätter. Fyra raka ligaförluster är facit för de regerande mästarna som riskerar att halka ned på åttonde plats när Everton och Aston Villa hunnit ikapp i antal spelade matcher. Det är givetvis generaluselt och här går gästerna långt ifrån så säkra som strecken antyder. Sheffield United kommer att kriga för sitt liv så länge en teoretisk chans till nytt kontrakt finns kvar och då svenska folket rusar mot tvåan svarar vi med att börja från andra sidan. Därefter garderas det efter plånbok.

3. Tottenham - Burnley 1

Statistik
Nästa grovt övervärderade favorit hittas i norra London där Tottenham tar emot Burnley. Spurs tog sig lekande lätt vidare i Europa League och klok som Mourinho trots allt är gavs både Son och Kane sparsamt med speltid i dubbelmötet med Wolfsberger. Med en utvilad stjärnduo längst fram ska Tottenham givetvis ses med toppchans hemma mot Burnley, men någon streckmässig måtta får det ändå vara. The Clarets är faktiskt inte oävna och därför kan ett kryss gott stoppas med i garderingspåsen.

4. Roma - Milan 1

Statistik
Vidare ner till pastastöveln där ett toppmöte välkomnar med öppna armar. Milan ser ut att gå en mörk vår till mötes då Rossoneri, efter två mindre imponerande insatser mot Crvena Zvezda, lottades mot Manchester United i Europa League. Dessutom har Inter dragit ifrån de rödsvarta i toppen av Serie A och närmast väntar en tuff resa till huvudstaden för Zlatan och hans kompanjoner. Roma är inför helgen finrummets bästa hemmalag och raden 9-3-0 är otroligt imponerande. Giallorossi har dessutom sparade krafter efter att ha städat av Braga utan att förta sig i veckans Europa League. Ettan är en potentiell spik, men vi betalar gärna för krysset då värdarna trots allt har en hel del defensiva avbräck.

5. Udinese - Fiorentina 1

Statistik
Fiorentina har misslyckats med att infria de högt ställda förväntningarna som fanns inför säsongen. Laget sitter dåligt ihop ute på plan och på resande fot är Viola rent av skamliga. En (!) enda viktoria på elva försök är skrämmande uselt och den trenden kan mycket väl fortsätta i Udine. Udinese ser betydligt bättre ut spelmässigt och Zebrorna har tagit poäng av betydligt starkare gäng än Fiorentina på sin hemmabana den senaste tiden. Håller sig ettan runt 40-45 procent är det en spik.

6. Crotone - Cagliari 2

Statistik
Ångesten kommer att vara påtaglig på Ezio Scida när Crotone och Cagliari drabbar samman. Att värdföreningen skulle harva i det absoluta bottenskiktet var ganska väntat inför säsongen, men att Cagliari också skulle parkera in under giljotinen efter att mer än halva serien var avverkad var det färre som trodde. Sardinerna envisades dock med att hålla kvar vid Eusebio Di Francesco alldeles för länge. Med nye Semplici vid rodret hoppas gästerna få en nytändning. I grunden är det inget snack om att Cagliari är det bättre laget och känslan är att det är nu eller aldrig för ölaget. Tvåa till trevlig procent, men också med visst darr på ribban.

7. Villarreal - Atlético Madrid X

Statistik
Tajt och målsnål tillställning är ingen vild gissning i Valencia. Atlético Madrid har tappat majoriteten av det stora försprång de hade på Real Madrid och leder nu endast tre poäng före Marängerna. Med en match tillgodo finns chans att utöka glappet, men Madrassmakarna ser inte bra ut för dagen. Villarreal ska kunna stå upp bra här trots att de var i farten i torsdagens Europa League. X2 inleder, men kunnandet hos Den gula ubåten borgar ändå för heldragen streckning på större system.

8. Cádiz - Real Betis X

Statistik
Real Betis skuggar drakarna på Europaplats och med två raka segrar hoppas de grönvita blanda sig i den striden än mer under söndagen. Raden 11-3-10 skvallrar med det sagt högt om instabiliteten som finns hos Pellegrinis manskap och till över 65 procent är knappast tvåan en favorit att hålla i handen. Cádiz imponerade stort i höstas och även om hemmalaget börjat gå allt mer på grund under senare tid ska de här ses med större poängchans än vad tipparna anser. Den breda penseln åker fram.

9. Granada - Elche 2

Statistik
Charmiga Granada slog ut mesta svenska mästarna Malmö FF i kvalet mot Europa League och i torsdags fick ett annat ljusblått gäng respass av andalusierna. Napoli forcerade rejält i den andra halvleken, men Granada lyckades till slut hålla undan och gå vidare. Avancemanget lär ha kostat mängder med energi och den sönderstreckade ettan är därför i farozonen när Elche kommer på besök. Gästerna tog en meriterande pinne mot Villarreal i början av månaden och när de förra helgen också slog Eibar med 1-0 visade Elche att de har vad som krävs för att klara sig kvar i La Liga. Då Granada förutom trötthet också störs av mängder med skador spelas X2 till supervärde.

10. Marseille - Lyon 2

Statistik
Den kaotiska stämningen runt Marseille lär knappast avta då Les Olympiens beslutat sig för att anställa Jorge Sampaoli som ny tränare. Argentinaren är inte känd för att skapa harmoni i en klubb och känslan är att Sampaoli och company får en ruskigt tuff afton framför sig när Lyon står på andra sidan av Vélodrome. Les Gones är ett av Ligue 1:s absolut formstarkaste lag för stunden och med målfarliga duon Depay och Ekambi på topp ska gästerna hållas klart högst. Tvåan är en mumsig spik.

11. Mainz - Augsburg 1

Statistik
Dansken, tro det eller ej, Bo Svensson har väckt liv i Mainz som via tio inspelade poäng av de senaste 15 möjliga nu ser ut att ha chans att klara sig kvar i Bundesliga. Det var det inte många som trodde för några veckor sedan då värdarna tillsammans med Schalke såg avsågade ut. Segerchans finns även mot ett för stunden svagt Augsburg, men innan vi förhastar oss ska det också nämnas att Mainz inte är några övermän. Gästerna har trivts enormt bra mot söndagens opponenter i modern nutid och tillåter finanserna är inte tvåan ett dumt komplement åt utgångsettan.

12. Bayer Leverkusen - Freiburg X

Statistik
Det var inte våldsamt längesedan som Bayer Leverkusen skuggade Bayern München i toppen av Bundesliga. Därefter har Kusarnas framfart i takt med säsongens gång avtagit och respasset ur Europa League mot schweiziska Young Boys går inte att sammanfatta i annat än ett haveri. Med slitna ben och en hel del skadebekymmer blir det inte enkelt att brottas med Freiburg. Gästerna är som bäst i den här typen av matcher och i italienaren Grifo finns en potentiell matchvinnare. Värdet i österled får inte missas, måla brett och gör det fort.

13. AZ Alkmaar - Feyenoord 1

Statistik
Vi avrundar kupongen i tulpanriket där ett par svenska förbundskaptensögon säkerligen lär titta väldigt noggrant. Falkenbergs finest, Jesper Karlsson, gör braksuccé i AZ Alkmaar där svensken staplar Puskas-vinnande mål på hög. Det senaste mot VVV-Venlo hade fått en hel cirkusshow avundsjuk. Jeppe K och hans polare tar här emot ett Feyenoord de slog med 3-2 i det vändande mötet, givetvis med strut från JK, men bara för den sakens skull ska inte gästerna från Rotterdam räknas bort på AFAS Stadion. Kunnandet är högt hos gästerna och den värdemässigt fina tvåan ackompanjerar därför ettan.


Singelstrecket! - Lyon

Lyon är i extremt gott slag för stunden och det kommer inte ett Marseille med nytt blod på tränarbänken att ändra på. Les Gones betvingar Les Olympiens på deras egen matta till Sampaolis stora förtret.

Kupongrensaren! - Elche

Ett hårt skadedrabbat och tröttkört Granada ska efter torsdagens holmgång mot Napoli samla kraft för att ta sig an Elche under söndagen. Det blir en tuff uppgift och därför steks ettan till förmån för den magiska rensarsidan i öst.


Spelförslag:

432 rader

1. Chelsea - Man United 1x2
2. Sheffield U - Liverpool 1
3. Tottenham - Burnley 1x
4. Roma - Milan 1
5. Udinese - Fiorentina 1
6. Crotone - Cagliari 2
7. Villarreal - A.Madrid x2
8. Cádiz - Real Betis 1x2
9. Granada - Elche x2
10. Marseille - Lyon 2
11. Mainz - Augsburg 1
12. Leverkusen - Freiburg 1x2
13. AZ Alkmaar - Feyenoord 12

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Chelsea - Man United (1)x(2)
2. Sheffield U - Liverpool 1x2
3. Tottenham - Burnley 1(x)
4. Roma - Milan 1(x)
5. Udinese - Fiorentina 1
6. Crotone - Cagliari 2
7. Villarreal - A.Madrid 1x2
8. Cádiz - Real Betis 1x2
9. Granada - Elche x2
10. Marseille - Lyon 2
11. Mainz - Augsburg 1(2)
12. Leverkusen - Freiburg (1x)2
13. AZ Alkmaar - Feyenoord 12



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat