Visa ett inlägg
Gammal 2021-03-05, 15:37   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Stryktipset 6/3


Lördag hela veckan är en stående önskan från alla fotbollsälskare men innan grisar flyger får vi nöja oss med en sådan var sjunde dag. Stryktipset består denna gång av tre ganska ovissa Premier League-fajter innan The Championship tar över stafettpinnen med tio sträckor. Vägen är krattad och nu spänner vi bågen mot 13 friska!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Aston Villa - Wolverhampton X

Statistik
Ett litet miniderby tackar vi definitivt inte nej till som inledning. Drygt tre mil skiljer mellan Aston Villa och Wolverhamptons hem, således blir det inga större bensinkostnader för de resande Vargarna. Trots att spelet hackat en hel del den senaste tiden har Nunos portugisiska koloni fått med sig väldigt många poäng, men mot Manchester City tog det stopp och det rejält. Jämnare drabbning att vänta nu och då det är extremt svårt att skilja kombattanterna åt är heltäckningsmattan att föredra redan på mindre system. 1X2.

2. Brighton - Leicester 1

Statistik
Kungarna av Expected Goals, Brighton, grinas rakt i ansiktet av Fru Fortuna just nu. Förlusten mot West Bromwich var en hånfull lavett från alla möjliga håll och kanter som också innebär att Fiskmåsarna lever farligt i de nedre regionerna. Fortsätter värdarna på inslagen spelmässig väg kommer det dock att vända förr snarare än senare och mot ett skadeskjutet Leicester finns god vinstchans. Rävarna hade uppenbara problem mot Burnley senast och här reser Brendan Rodgers och company hem med max en pinne. Strecka från vänster.

3. Sheffield United - Southampton 2

Statistik
Det blåser upp till ett rödvitt ångestmöte när Sheffield United tar emot Southampton i stålstaden. The Blades tog en sällsynt viktoria i veckan när Aston Villa lades på rygg, men räkna inte med att Chris Wilders gäng ger sig ut på någon segerturné för den triumfens skull. Skadeläget är fortfarande prekärt och även om samma melodi gäller för Southampton är det Helgonen som ska hållas högst denna eftermiddag. Ings, Adams och Redmond är lirare som alla kan skjuta jumbon i sank på egen hand och här inleds streckningen från motsatt håll jämfört med föregående möte. Alltså i österled.

4. Bristol City - QPR 2

Statistik
Vi skuttar ner till The Championship och landar in på Ashton Gate. Här är svenska folket sin vana trogen när de streckar upp Bristol City till Mount Everest-höjder trots att The Robins knappast imponerar spelmässigt. Viss resultatmässig bättring har gått att skönja sedan Nigel Pearson tog över tränarsysslan, men en etta till över 45 procent är likväl svidande för ögonen. Queens Park Rangers håller i grunden minst lika hög nivå som Pearsons gäng och när tvåan erbjuder smaskigt spelvärde vattnas det i mungiporna. Det här grejar Austin, Johansen och övriga. Eminent värdespik.

5. Coventry - Derby 1

Statistik
Coventry har inte fått med sig resultaten mot slutet, men trots endast en seger på de nio senaste i ligaspelet har det sett ganska bra ut nere på plan. Viktorian kom dessutom mot Brentford och det skvallrar högt om kapaciteten som Mange Hedmans gamla lag besitter. På den egna mattan St. Andrew’s är dessutom The Sky Blues erkänt svårspelade. Derby har inte och åter inte bortaspelet som skyltdocka då Wayne Rooney och övriga bara mäktat med fem ynka segrar på 16 försök. Fler är inte att vänta denna lördag och vi låser därför bottenmötet med 1X.

6. Millwall - Blackburn 2

Statistik
Oviss fajt att vänta på The Den mellan ett pålitligt Millwall och ett opålitligt Blackburn. Trots mängder med spetsspelare i framför allt de offensiva leden har gästerna svårt att få till det på plan. Playoffplatsen har också försvunnit bortom rimliga gränser, men här ska The Rovers ses med större chans än vad strecken gör gällande. Millwall är inne i en stark period just nu, men den motsvarar knappast runt 50 procent på ettan. Stiga lär den också göra och då är vi snabba med att plita ned samtliga tecken där tvåan rensar magiskt.

7. Reading - Sheffield Wednesday 1

Statistik
Reading fortsätter att klamra sig fast på playoffplats trots att väl många segrar varit i snålaste laget. Fortsätter The Royals att dansa på styv lina lär det svänga över åt andra hållet väldigt snart och när ettan övervärderas garderar vi för att det kan hända redan under lördagen. Sheffield Wednesday gör ingen människa glad just nu, men kommas ihåg bör också att Ugglorna sitter på en ganska slagkraftig trupp. Har gästerna en av sina bättre dagar på Madejski Stadium ska inget uteslutas. Större system målar med bred pensel.

8. Swansea - Middlesbrough 2

Statistik
Swansea är ett annat lag som fått med sig alldeles för mycket sett till vad de förtjänat. Defensiven går inte att klaga på hos walesarna, men i offensiv riktning har det varit medstuds så det stått härliga till. Steve Cooper och hans manskap får verkligen se upp under lördagen då högkalibrigt motstånd står på andra sidan. Middlesbrough kommer till draklandet med ett gäng starka prestationer i ryggen och Boro vann också det vändande mötet med 2-1. Neil Warnock och hans spelare kan definitivt upprepa den bedriften på Liberty Stadium. Den övervärderade ettan lämnas utanför.

9. Norwich - Luton 1

Statistik
Norwich har tack vare sex raka segrar skaffat sig rejält slagläge inför våren. Kanariefåglarna toppar The Championship tio poäng före tvåan Brentford och det ska givetvis mycket till för att de gulgröna ska tappa det försprånget. En liten brasklapp ska med det sagt skjutas in för att serieledarna haft problem i matcher där de förväntas ta tag i taktpinnen och just en sådan stundar här då Luton gästar Carrow Road. The Hatters visade i det vändande mötet (3-1-seger) att de kan bjuda upp till dans mot den här typen av motstånd och finns kräm över i bössan är det inte dumt att prova hela lyckan i Norfolk.

10. Stoke - Wycombe X

Statistik
Kupongens mest skeva favorit är utan tvekan Stoke. Sedan The Potters trillade ur Premier League har de haft svårt att få ihop det över en hel säsong i The Championship och det ser inte ut att bli någon ändring den här säsongen heller. Till över 60 procent är The Potters inte en favorit att hålla i handen även om det är Wycombe som står för motståndet. Tabelljumbon trillar med största sannolikhet ur andraligan, men mot ett notoriskt ojämnt rödvitt värdgäng ska inte The Chairboys underskattas. Vi målar hela vägen.

11. Brentford - Rotherham 1

Statistik
Någonstans på bongen brukar det bli läge att göra det enkelt för sig och ett sådant läge är definitivt det på Brentford Community Stadium. The Bees föll visserligen i seriefinalen mot Norwich senast, men överlag spelar värdarna en fotboll som är värdig Premier League. Det gör inte Rotherham som befinner sig under strecket inför helgen. Fem nederlag på de sex senaste i ligaspelet vittnar om varför så är fallet och här tyder mycket på att ännu ett nederlag är att vänta. Ettan spikas av.

12. Barnsley - Birmingham 1

Statistik
Säsongens stora överraskning är utan tvekan Barnsley. Hade man påstått att The Tykes skulle nosa på en playoffplats innan årets upplaga av The Championship sparkades igång hade ens mentala tillstånd ifrågasatts, men faktum är att Ismaëls mannar överträffat alla förväntningar. Birmingham har i sin tur överraskat åt andra hållet då The Blues inte på långa vägar säkrat nytt spel i andraligan inför nästa säsong. Lämnar gästerna Oakwell Ground med en pinne ska de vara väldigt nöjda. Strecka från vänster.

13. Preston - Bournemouth 2

Statistik
Vi avrundar äventyret på Deepdale där Preston ska ta emot ett Bournemouth som fått upp ångan den senaste tiden. Två raka segrar är facit för Körsbären som inte ska räknas bort helt från striden om den sista direktplatsen till Premier League. Kvalitet finns onekligen i truppen och mot ett för stunden tamt Preston gillas tvåan skarpt. The Lilywhites har tappat poäng i tolv av 17 matcher på egen matta hittills och den dystra raden kommer inte att förbättras efter lördagens 90-minutare. Tvåan är en fin spik hela vägen upp till 45-50 procent.


Singelstrecket! - Brentford

Bina från huvudstaden har svajat en del mot slutet, men mot ett formsvagt Rotherham som saknar bästa målskytten Smith ska Brentford ses med toppchans. Ettan är en stålspik.

Kupongrensaren! - Wycombe

Mycket tyder på att Wycombe trillar ur andraligan, men med tanke på att The Chairboys kan spela helt utan press mot Stoke är favoritettan inte att lita på. Stoke har fallit igenom förr och kan mycket väl göra det igen.


Spelförslag:

432 rader

1. Aston Villa - Wolves 1x2
2. Brighton - Leicester 1
3. Sheffield U - Southamp. 2
4. Bristol City - QPR 2
5. Coventry - Derby 1x
6. Millwall - Blackburn 1x2
7. Reading - Sheffield W 1x
8. Swansea - Mboro x2
9. Norwich - Luton 1x
10. Stoke - Wycombe 1x2
11. Brentford - Rotherham 1
12. Barnsley - Birmingham 1
13. Preston - Bournemouth 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Aston Villa - Wolves (1)x(2)
2. Brighton - Leicester 1(x)
3. Sheffield U - Southamp. (x)2
4. Bristol City - QPR 2
5. Coventry - Derby 1x
6. Millwall - Blackburn (1x)2
7. Reading - Sheffield W 1x2
8. Swansea - Mboro x2
9. Norwich - Luton 1x2
10. Stoke - Wycombe 1x2
11. Brentford - Rotherham 1
12. Barnsley - Birmingham 1(x)
13. Preston - Bournemouth 2



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat