Visa ett inlägg
Gammal 2021-03-13, 15:05   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Europatipset 14/3 - JACKPOT!


Veckan ska avrundas och det är dumt att klaga på söndagens utbud. Europatipset innehar en jackpot på 4 miljoner kronor och i vanlig ordning har det briserat en värdebomb på kupongen. Europa fem största ligor ska avhandlas och här följer en analys för att just du ska vara med och tampas om sjusiffrigt belopp!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:59

1. Arsenal - Tottenham 1

Statistik
The North London Derby står och väntar redan i entrén och sällan blir det avslagna historier när Arsenal och Tottenham drabbar samman. Ett då krisande Arsenal fick ge sig med 0-2 i det vändande mötet, men till den här drabbningen är Artetas gubbstruttar ett mer välmående gäng. Båda aktörerna kommer från torsdagslir i Europa League, men det spelar mindre roll i säsongens kanske viktigaste match. Tottenham och José Mourinho har fått igång supertrion längst fram och det går inte att utesluta en bortaseger på Emirates. Gubben (1-2) spelas.

2. Manchester United - West Ham X

Statistik
Manchester Uniteds möte med Milan gick att likna vid ett Valborgsfirande. Solskjaers baggar brände högkaratiga chanser på löpande band och enkelt blir inte utgångsläget i Milano. Däremellan ska United brottas med West Ham, inte heller en enkel uppgift. David Moyes har gjort The Hammers till en defensivt solid enhet och skotten kommer inte att ge sin gamla arbetsgivare några gratisytor denna söndag. Alla tecken föredras då streckningen ter sig vänstervriden, men visst luktar det ändå delad pott på Old Trafford?

3. Leicester - Sheffield United X

Statistik
Fyra poäng av de senaste nio möjliga är utdelning som Leicester ska vara väldigt nöjda med. Sedan Barnes och Maddison gått sönder har Rävarna haft svårt att imponera spelmässigt och det massiva förtroendet som Rodgers mannar ges av tipparna mot Sheffield United är inte befogat. The Blades har också en del skadeproblem men de rödvita ska inte ha skuld för att lägga sig platt trots det utsatta tabelläget. När ettan rusar mot 90 procent råder garderingstvång på King Power Stadium. Gärna hela vägen.

4. Cagliari - Juventus X

Statistik
Snåla med tecken ska vi inte heller göra när vi vänder blickarna mot Serie A och Sardinien. På paradisön håller Cagliari till och de har fått en nytändning i takt med att våren närmat sig. Två triumfer och en oavgjord har tagit sardinerna upp på tillfälligt säker mark i tabellen och mot ett splittrat Juventus ska inte Nainggolan och company räknas bort. Den gamla damens uttåg ur Champions League var skämmigt och goda anor finns inte från föregående säsongs resa till Sardegna Arena. Då torskade Bianconeri med 0-2, ett utfall vi inte blundar för denna gången heller. Fullt ställ!

5. Milan - Napoli 2

Statistik
Med andan lite halvt i halsgropen fick Milan med sig 1-1 till returen mot Manchester United nästa torsdag. Insatsen hade sina skönhetsfläckar och då lirare som Zlatan, Calhanoglu, Bennacer och troligtvis även Rebic saknas bara tre dagar senare mot Napoli är det läge att blunda för hela vänstersidan. Gennaro Gattuso har skakat liv i sitt manskap mot slutet och nu har gästerna rejäl känning på Champions League till hösten. Svenska folket anförtror sig åt Milanogänget, men vi vänder på klacken och går all in på den värdefyllda tvåan.

6. Parma - Roma 2

Statistik
Är det någonstans på kupongen som värdetänket kan skippas är det på Ennio Tardini. Parma håller överlag inte måttet för Serie A-spel och det ska till oändligt mycket för att Kulusevskis gamla polare inte ska ta hissen ner till Serie B till nästa säsong. Tappet till 3-3 mot Fiorentina var en tung smäll och när nu Roma kommer på besök ska inte de lufttorkade värdarna hoppas på för mycket. Giallorossi visar gott gry för dagen och är klart bättre än Parma på samtliga positioner. Ettan är en trolig fulspik för den som vill hålla kostnaden nere, annars åker krysset med.

7. Sevilla - Real Betis 2

Statistik
Mäktiga och välklingande Ramón Sánchez Pizjuán bjuder in till ett derby denna söndag. Trots att dagsformen skiljer sig radikalt för de båda aktörerna blir Sevilla uppmålade som klara favoriter, något vi finner skevt. Lopeteguis manskap har inom loppet av drygt två veckor torskat mot Barca, åkt ur Copa del Rey, torskat mot Elche och sedan också åkt ur Champions League. Den multipla käftsmällen gör att ettan till runt 60 prollar nekas inledningsvis. Real Betis har i sin tur gått segrande ur de fyra senaste omgångarna och silverräven Pellegrinis lirare ska definitivt ses med större chans än vad strecken gör gällande. X2 går först.

8. Granada - Real Sociedad 2

Statistik
Hur Real Sociedad bara fick med sig 1-0 senast mot Levante är en fråga som den tankspridde tar med sig i graven. Baskerna spelade ut Grodorna efter noter och La Real ska definitivt inte räknas bort från striden om Champions League-platserna. Granada har å sin sida gått tungt i ligaspelet den senaste tiden och andalusierna lär ha stort fokus på Europa League där det i torsdags blev seger mot Molde med 2-0. Den kraftsamlingen bör sitta i värdarnas ben denna söndag och till godkänd överstreckning är tvåan en bank.

9. Eibar - Villarreal 1

Statistik
Ett annat spanskt gäng som går hårt för Europa League är Villarreal. Det har gått ut över Den gula ubåtens ligaspel - åtta raka utan seger är katastrofala siffror - och vi lutar åt att Emery och company får problem även mot Eibar. Baskerna har nytt kontrakt att spela för och den motivationsfaktorn ska väga tungt på Estadio Municipal de Ipurua. Villarreal har tagit blott två av de senaste tolv möjliga poängen på den här arenan och det är inte en siffra som kommer att ändras markant efter helgen. Streckningen inleds med värdet i västerled och stannar i mitten.

10. Monaco - Lille X

Statistik
Högoktanig drabbning från toppen av Ligue 1 där fyran Monaco gästas av serieledarna Lille. Les Dogues besitter snigelätarnas starkaste defensiv och det ska bli spännande att se om den räcker hela vägen till guld i vår. Mot ett offensivt starkt Monaco kommer de bakre leden att sättas på stora prov. Niko Kovac har ett av finrummets vassaste anfallspar i Ben Yedder och Volland på topp och det är lirare som på egen hand kan skjuta Lille i sank. Krysset går först men på större rader rekommenderas hela spannet.

11. Lens - Metz 1

Statistik
Strax under Monaco och Lille kamperar Lens och Metz i jakten på den sista Europaplatsen. Att kombattanterna befinner sig där uppe hade inte många trott på förhand, men Lens påhittiga offensiv har så här långt visat sig hålla hög klass. Metz litar till sin ramstarka defensiv och det vill till att den fungerar under söndagen. Lens saknar med största sannolikhet Kakuta som dras med skadebekymmer, men även utan honom ska värdarna hållas som favoriter. 1X torde räcka.

12. RB Leipzig - Eintracht Frankfurt 2

Statistik
Blickarna vänds mot Tyskland och Red Bull Arena där vi går för en knall modell större. Att Eintracht Frankfurt ska lyckas brotta ner Leipzig ska egentligen inte ses som särskilt otroligt, men streckningen talar om ett enormt favoritskap på Forsberg och company. Det har vi svårt att köpa, främst på grund av att Tjurarna lär vara slitna efter det tunga nederlaget i veckan mot Liverpool. Frankfurt stod för ett styrkebesked av guds nåde när de slog Bayern med 2-1 och till superdupervärde spelas X2 i Sachsen.

13. Stuttgart - Hoffenheim 1

Statistik
Svängigt möte att vänta på Mercedes Benz Arena där vi håller Stuttgart som det bättre laget mot Hoffenheim. När Nicolás González gick sönder spåddes Wamangituka bli väl ensam i värdarnas offensiva led, men i argentinarens frånvaro har Sasa Kalajdzic trätt fram. Den gänglige österrikaren har axlat målskyttsmanteln på bästa sätt och tillsammans med nämnde Wamangituka ska han kunna skjuta både en och två baljor förbi Hoffenheim. Gästerna svajar alldeles för mycket i sina prestationer och får en tuff afton framför sig här. Fin etta.


Singelstrecket! - Real Sociedad

Sociedad lär ha varit förgrymmade efter att bara ha vunnit med 1-0 mot Levante. Spel- och chansmässigt var det en överkörning utan dess like och här får ett tröttkört Granada sota för den uteblivna målskörden. Banktvåa!

Kupongrensaren! - Cagliari

Den gamla damen mår extremt illa just nu och mot ett pånyttfött Cagliari går knappast Bianconeri säkra. Sardinerna är kapabla att göra livet än surare för Pirlo och company.


Spelförslag:

432 rader

1. Arsenal - Tottenham 12
2. Man United - West Ham 1x2
3. Leicester - Sheffield U 1x2
4. Cagliari - Juventus 1x2
5. Milan - Napoli 2
6. Parma - Roma 2
7. Sevilla - Real Betis x2
8. Granada - Sociedad 2
9. Eibar - Villarreal 1
10. Monaco - Lille x
11. Lens - Metz 1x
12. Leipzig - E.Frankfurt x2
13. Stuttgart - Hoffenheim 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Arsenal - Tottenham 12
2. Man United - West Ham (1)x(2)
3. Leicester - Sheffield U 1x2
4. Cagliari - Juventus 1x2
5. Milan - Napoli 2
6. Parma - Roma (x)2
7. Sevilla - Real Betis 1x2
8. Granada - Sociedad 2
9. Eibar - Villarreal 1(x)
10. Monaco - Lille (1)x(2)
11. Lens - Metz 1x
12. Leipzig - E.Frankfurt (x)2
13. Stuttgart - Hoffenheim 1



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat