Visa ett inlägg
Gammal 2021-03-27, 15:05   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Europatipset 28/3


VM-kvalet är i full gång och det är främst där som söndagens Europatips hämtar sina bidrag. U21-EM finns också representerat, avslutningsvis far vi till både Spanien och Holland för att syna respektive lands andraliga. Mycket gott och blandat således och här följer en matig analys för perfekt guidning mot 13 rätt!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 17:59

1. Kosovo - Sverige 2

Statistik
Det fanns mycket att vara missnöjd med ur svenska ögon efter den halvdana insatsen mot Georgien. Tre poäng var med det sagt det viktigaste och positivt för Janne och company är att det bara kan bli bättre mot Kosovo. Zlatan Ibrahimovic visade prov på sin fina teknik när han hittade fram till Viktor Claessons segermål och just den duon lär spela en viktig roll även denna söndag. Kosovo ska definitivt inte underskattas då truppen bland annat innehåller namn som Zeneli, Rashica och Muriqi, men det är heller inget snack om att det här är Sveriges fajt att förlora. Tvåan garderas främst med hänsyn till värdet.

2. Albanien - England 2

Statistik
England körde över San Marino med 5-0 och att göra någon större analys av den kampen är som att tända ett ljus för att se det brinna upp. Gareth Southgates mannar kan med det sagt bättre än så och här behöver trots allt The Three Lions rycka upp sig då Albanien är ett bra mycket bättre fotbollslag än San Marino. Det visade värdarna emellertid inte mot Andorra, endast 1-0 är usla siffror, men här kommer albanerna att få motivationen gratis. Att ställas mot ett lag som England inträffar inte varje år och då tvåan streckas skyhögt är ett kryss inget dumt komplement om finanserna tillåter.

3. Bulgarien - Italien 2

Statistik
Italien stod för en klassisk italiensk seger när de betvingade Nordirland med 2-0. Båda målen föll redan i den första halvleken och sedan kunde Gli Azzurri på säkert manér spela av återstoden av kampen. Mancinis manskap blir definitivt en outsider till sommarens EM och borta mot Bulgarien råder det inget tu tal om att italienarna ska gälla som klara favoriter. Värdarna förlorade i sin tur klart med 1-3 mot Schweiz och då motståndet jackas upp en nivå är ett nytt nederlag att vänta. Italien vinner komfortabelt.

4. Georgien - Spanien X

Statistik
Luis Enrique och hans tapasvurmare fick sig en riktig kalldusch i premiären mot Grekland. La Roja dominerade matchbilden från början till slut, men i en av få framstötningar från de tappra grekerna ordnades en straff. Bakasetas förvaltade den på bästa sätt och 1-1 stod sig sedan matchen ut. Spaniens dilemma är onekligen de bakre leden, mot ett samspelt och för all del även kapabelt Georgien går gästerna inte säkra. Georgierna vållade Sverige stora problem och i föregående EM-kval visade värdnationen sig på styva linan flera gånger mot på pappret bättre motstånd. Det hoppas vi att de gör även här. Bredmålning i Tbilisi.

5. Rumänien - Tyskland X

Statistik
Tyskland visade inte Island någon nåd när de blåste över de stackars vulkanerna med 3-0. Sané, Gündogan och Havertz utmärkte sig alla positivt och näspetaren Jogi Löw har angenäma problem när han ska ta ut sin startelva. Med en bekväm seger i ryggen vill vi ändå varna för att tyskarna kan komma att underskatta söndagens opponenter. Rumänien är inte alls ett oävet landslag och i Bukarest är det erkänt svårt att få med sig någonting. Det märks inte på strecken och det tänker vi ta betalt för. Måla tvärs över!

6. Israel - Skottland 1

Statistik
Israel stod länge upp bra mot Danmark, men efter 90 minuter visade ändå resultattavlan 0-2 i brakan. Inget att skämmas över då Danmark är ett klart bättre lag i grunden, kan bara Zahavi och company ställa in siktet lite bättre under söndagen kommer Skottland att få problem. The Tartan Army visade uppenbara svagheter mot Österrike och ska vara nöjda över poängen (2-2) de fick med sig från den kampen. Det ihåliga försvaret riskerar att blottas i Tel-Aviv och därför räcker 1X på större system.

7. Ukraina - Finland X

Statistik
Ukraina stod för en av premiäromgångens mest uppseendeväckande insatser när de luggade självaste Frankrike på poäng i Paris. Försvaret imponerade stort då fransmännen hade problem med att komma till klara lägen och framåt hotade bland andra Zinchenko och Yaremchuk flera gånger om. Således var det en mer än belåten Shevchenko som mötte pressen efteråt, men här väntar en annan typ av matchbild för hans manskap. Finland klarade 2-2 mot Bosnien trots att de var utan ett par viktiga spelare och sättet som bastubadarna sluter samman på är otroligt imponerande. Ukraina blir en tuffare opponent, men med en stekhet Pukki på topp vill vi inte räkna ut gästerna. Alla tecken på större system.

8. Armenien - Island X

Statistik
Vackert var det inte, men Armeniens 1-0-seger borta mot Liechtenstein var oerhört viktig. Island förlorade nämligen mot Tyskland och skulle armenierna lyckas ta poäng av just Island denna söndag har de skaffat sig ett övertag redan i inledningen av kvalet. Henrikh Mkhitaryan är ett blytungt tapp för värdarna, men då även Island dras med bekymmer ska Caparrós manskap ses med större poängchans än vad strecken gör gällande. Gylfi Sigurdsson bär normalt den isländska offensiven på sina axlar och då han inte finns med här riskerar Arnar Vidarsson och company att köra fast. Jämn historia att vänta där den modige spikar krysset, i annat fall är alla tecken att föredra.

9. Kroatien U21 - Schweiz U21 2

Statistik
Över till junisarnas pågående EM där det var skrälltätt i premiärrundan. Schweiz utmärkte sig i positiv mening då alplandet lade självaste England på rygg. Försvaret såg stabilt ut över hela banan och i anfallsparet Ndoye/Beqiri finns en duo som kan ta schweizarna oerhört långt. Matchbilden spås här passa urmakarna bra då Kroatien onekligen måste framåt efter deras torsk mot Portugal. Överlag är det här en ganska svag upplaga som kroaterna fått fram och det skulle inte förvåna om grabbarna från Balkan kör fast även här. Spännande värdetvåa.

10. Ryssland U21 - Frankrike U21 1

Statistik
Frankrike utkristalliserades som en solklar guldkandidat innan turneringens början, men i premiären mot Danmark vek snigelätarna ner sig ordentligt. 0-1 i brakan var rättvisa siffror då fransmännen väldigt sällan gjorde något konstruktivt av det stora bollinnehavet. Vinna behöver förhandsfavoriten göra mot Ryssland, men inte heller det kommer att bli en enkel uppgift. Moderlandets kommande generation blåste över Island utan problem och i en viss Fedor Chalov finns oändligt med kvalitet. Han kan mycket väl såra Frankrike. Tvåans övervärdering borgar för fullt ställ redan från start där vi gillar ettan lite extra.

11. Portugal U21 - England U21 2

Statistik
Portugal var det bättre laget mot Kroatien och förtjänade också segern trots att den satt ganska långt inne. Spelare som Vitinha, Trincao och framför allt Goncalves är alla kapabla att avgöra matcher på egen hand och här kommer trion med kumpaner verkligen att få bekänna färg. England föll tungt i premiären mot Schweiz, för att Boothroyd och hans mannar ska undvika fiasko krävs det seger mot portugiserna. Truppen tillhör en av turneringens absolut främsta och håller sig tvåan i trakter omkring 40 procent är det en sund spik.

12. Tenerife - Las Palmas X

Statistik
Landslagsfotbollen sjasas bort och istället stjäl ligafotbollen resten av vårt fokus. Segunda División inleder med ett derby från Kanarieöarna där Tenerife drabbar samman med Las Palmas. De sistnämnda har haft enorma problem i just det här mötet genom åren och flera spelare från innevarande U21-EM var inte födda senast Las Palmas derbysegrade på bortagräs. Det tror vi att de får svårt att göra även här, men en poäng ska inte ses som någon omöjlighet. Tenerife är en poäng före söndagens kombattanter i tabellen, men då ettan tenderar att sticka iväg för långt är det krysset som är den mest lockande delen i halvgarderingen. 1X.

13. NAC Breda - De Graafschap 2

Statistik
Vi avrundar äventyret med ett förväntat målfyrverkeri i tulpanriket. De Graafschap är på jakt efter direktuppflyttning till Eredivisie och mycket tyder på att Superbönderna kommer att lyckas med sin målsättning. 20 triumfer av 29 möjliga är oerhört starka papper. Med det sagt väntar en ordentlig värdemätare i form av NAC Breda som inte kommer att lägga sig ner och dö i den egna borgen. Här har värdarna visat prov på styrka under säsongens gång och ettan är inte alls ett dumt komplement åt tvåan på större system.


Singelstrecket! - Italien

Italien hade inga problem med Nordirland och mot ett betydligt svagare Bulgarien är en ny komfortabel viktoria att vänta. Tvåan är lika klar som streck och odds antyder.

Kupongrensaren! - Rumänien

Tyskland fick en promenad i parken mot Island, något vi tror kan fungera som en nackdel borta mot Rumänien. Värdarna är inte lätta att tas med i Bukarest och vänstersidan rensar så pass bra att den åker med redan på minsta möjliga system.


Spelförslag:

432 rader

1. Kosovo - Sverige x2
2. Albanien - England x2
3. Bulgarien - Italien 2
4. Georgien - Spanien 1x2
5. Rumänien - Tyskland 1x2
6. Israel - Skottland 1
7. Ukraina - Finland 1x
8. Armenien - Island x
9. Kro. U21 - Schw. U21 2
10. Ryssl. U21 - Frank. U21 1x2
11. Port. U21 - England U21 2
12. Tenerife - Las Palmas 1x
13. NAC - De Graafschap 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Kosovo - Sverige (x)2
2. Albanien - England (x)2
3. Bulgarien - Italien 2
4. Georgien - Spanien 1x2
5. Rumänien - Tyskland 1x2
6. Israel - Skottland 1x
7. Ukraina - Finland 1x2
8. Armenien - Island (1)x(2)
9. Kro. U21 - Schw. U21 2
10. Ryssl. U21 - Frank. U21 1(x2)
11. Port. U21 - England U21 2
12. Tenerife - Las Palmas (1)x
13. NAC - De Graafschap 12



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat