Visa ett inlägg
Gammal 2021-04-02, 16:48   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Stryktipset 3/4 - TÄVLING + JACKPOT!


Till Påskhelgens Stryktips finns det rejält med jackpotpengar i potten med 11 miljoner extra. Det vill vi här på Sharps krydda med tävling på Stryktipset.

Tävlingen är precis likadan som det varit många gånger tidigare och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Stryktipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på helgens Stryktipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

OBS. Nytt upplägg kring priset. Det blir 100kr i pris för var 5:e deltagare som är med i tävlingen, så bjud in vänner och bekanta att delta så kan vi nå tusenlappar i pris.

Här nedan har ni sedan den vanliga analysen som lite fredagsmys!

Stort lycka till och ha en härlig Påskhelg!


Det går ingen nöd på aprils första Stryktips. 11 miljoner i jackpot och en brutal skattkista med toppmatcher från Europas mest välkända hörn är nästan för bra för att vara sant. Arsenal - Liverpool, PSG - Lille, den baskiska finalen i Copa del Rey och seriefinalen i Bundesliga är bara ett axplock av alla godbitar. Nu gasar vi hela vägen in i kaklet!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Arsenal - Liverpool 2

Statistik
Att Arsenal skulle få det tufft i kampen om Europaplatserna stod mer eller mindre klart innan säsongen började, men att Liverpool skulle uppleva samma bekymmer var det färre som anade. Aktörernas respektive försvar har dock svikit laget som helhet gång efter annan och såväl Arteta som Klopp har en hel del att fundera över till nästa säsong. The Gunners visade fin moral när de hämtade upp 0-3 till 3-3 mot West Ham, men erbjuds Liverpool samma ytor blir det smörj för de rödvita. The Reds är samtidigt inte att lita på den här säsongen och även om tvåan inleder luktar det heltäckningsmatta i norra London.

2. Leeds - Sheffield United 1

Statistik
United-möte på Elland Road där Leeds ska ses som klara favoriter mot ett utcheckat Sheffield United. Sedan The Blades gjorde sig av med omtyckta Chris Wilder har spelarna i det närmaste strejkat på plan och glimtar från den succéartade fjolårssäsongen har varit väldigt få under den nuvarande. The Damned United har inte tagit Premier League med storm, men väl med en trombon. Offensiven är flärdfull men också extremt framtung och med hänsyn till värdet är det inte dumt att få med den sanslöst lågt streckade tvåan. Leeds tenderar trots allt att bjuda på mängder av chanser.

3. Leicester - Manchester City 2

Statistik
Trots enorma skadebekymmer under hela säsongen vägrar Leicester ge upp sin Champions League-plats. Brendan Rodgers förtjänar mängder med beröm för hur han trollat med Rävarna och en sådan som Kelechi Iheanacho har visat glödhet målform mot slutet. Här ställs Iheanacho och company mot en av nigerianens gamla klubbar då Manchester City kommer på besök. Hur de ljusblå uppträtt på plan behöver ingen närmare presentation och precis allt pekar på att titeln landar i Guardiolas händer denna säsong. Leicester trivs med det sagt ypperligt i den här typen av matcher och även om utgångstvåan är en tydlig sådan väljer vi att smyga ett litet, men också monumentalt, rensarkryss på större system.

4. Torino - Juventus X

Statistik
Derby della Mole står först på menyn i Serie A. Juventus har inte varit samma gamla Juve den här säsongen och för första gången sedan 11/12 ser Scudetton ut att hamna på annan plats än i Piemonte. Så gott som ingen spelare visar någon vidare form för dagen och det syntes inte minst i kampen mot Benevento som torskades med 0-1. Enklare kommer det inte att bli här då Torino strider för förnyad biljett i finrummet. Anförda av Belotti och Zaza är Tjurarna inte lätta att tas med och när vänstersidan ser ut att bli undervärderad rullar vi ut en pilsnabb heltäckningsmatta.

5. Bologna - Inter 2

Statistik
Scudetton har tidigare varit uppe på tapeten och herrskapet som av allt att tyda får göra hyllplats åt den är Inter. Antonio Contes adepter har vuxit sig allt starkare under säsongens gång och varenda lagdel ser nu ut att ha spelat tillsammans i flera år. Skriniar, Brozovic och Lukaku utgör en brutalt stark centrallinje och sex raka vinster skvallrar högt om i vilken riktning Nerazzurri har ställt in siktet. Bologna är också i gott slag för dagen, men att de ska kunna mäta sig med Italiens just nu överlägset bästa lag är inte troligt. Tvåan är en stålspik.

6. PSG - Lille X

Statistik
Från striden om den italienska ligatiteln till det franska ditot. Ligue 1 toppas av två kombattanter på 63 poäng vardera och toppduon drabbar denna lördag samman på Parc des Princes. PSG har lyft sig mot slutet med två raka styrkebesked, seger mot Lille i cupen och mot Lyon i ligan, men överlag har det varit en säsong som inte kan klassas som godkänd för parisarna. Tränarbytet kom olägligt och här litar vi inte på värdarna. Lille har en trupp som definitivt kan hota om guldet hela vägen in i våren och lyckas gästerna komma upp i normal defensiv standard är mycket vunnet. Burak Yilmaz visade glödhet målform under landslagsuppehållet och han kan mycket väl bli tungan på vågen i Paris. Alla tecken.

7. Lens - Lyon X

Statistik
Strax bakom PSG och Lille smyger Lyon i vassen och gästerna kommer definitivt att anlända till Pas-de-Calais taggade till tänderna då toppduon möts denna helg. Samtidigt har Les Gones bara vunnit en av de fyra senaste i ligaspelet och då Lens jagar en Europaplats blir det här en marig uppgift för tabelltrean. De rödgula värdarna har hittills överträffat alla förväntningar och i vad som spås bli en passande matchbild ska inte Sang et Or räknas bort. Precis som i föregående fajt målar vi tvärs över redan från start på Stade Bollaert-Delelis.

8. Osasuna - Getafe X

Statistik
Kupongens mest destruktiva fajt hittas i Pamplona där Osasuna och Getafe ska mäta svärd. Båda aktörerna tillhör La Ligas sämsta i offensiv riktning, men å andra sidan är respektive defensiv tillräckligt stabil för att undvika nedflyttning. Två av de tre senaste inbördes mötena har slutat 0-0 och det är ett resultat som är långt ifrån omöjligt under lördagen. Den vågade satsar allt på spikkrysset, men finns deg över är det inte fel att täcka upp på vardera sida i denna förmodat målsnåla akt.

9. Real Madrid - Eibar 1

Statistik
Det våras för Frankenstein är en kultrulle och tre fjärdedelar av titeln går även att applicera på Real Madrid. Marängerna är alltid starka vid den här tiden på säsongen och Zidanes manskap hade inga som helst problem med att betvinga Atalanta ur Champions League. Upp till Atlético Madrid skiljer sex poäng, ett avstånd som Los Blancos mycket väl kan äta ikapp. Benzema är i sitt livs form och överlag har Real ett överlägset lag på pappret. Eibar kämpar för sitt liv i botten av tabellen och kommer att sälja sig dyrt i Madrid, men frågan är om det räcker? Ett cyniskt Real ska normalt vinna detta enkelt och är det någon storfavorit som kan spikas av är det värdarna, den hårda streckningen till trots.

10. Athletic Bilbao - Real Sociedad 2

Statistik
Det är dags för final i Copa del Rey och det är inte vilken final som helst. In i det längsta hoppades både Athletic Bilbao och Real Sociedad att få spela inför publik, men fjolårets final kommer alltså att spelas i Sevilla inför tomma läktare denna lördag. Efter en ruggig start på äventyret har Marcelino och hans rödvita krigare tappat form under det nya året och mot ärkerivalen har Bilbao haft svårt den senaste tiden. Sociedad har två raka inbördes segrar och med lirare som Silva, Isak och Oyarzabal i de främre leden bör de kunna lösa minst ett oavgjort resultat. X2 torde räcka.

11. RB Leipzig - Bayern München 1

Statistik
Vidare till Tyskland där ligatiteln i allra högsta grad står på spel när Red Bull Leipzig och Bayern München går i klinch i Sachsen. De sistnämnda leder ligan fyra poäng före Tjurarna, men avbräcken är inte nådiga hos serieledarna. Boateng och Davies är avstängda och Hansi Flick fällde garanterat en tår under landslagsuppehållet då Lewandowski ådrog sig en skada. Den håller polacken borta från spel i några veckor och den bidrar starkt till att vi lutar åt värdarna. Forsberg, Sabitzer och Nkunku är kapabla till mycket och har försvaret en av sina bättre dagar är mycket vunnet. Ettan är en chansspik från den högre skolan, men med rådande förutsättningar är det också ett läckert drag.

12. Mönchengladbach - Freiburg 2

Statistik
Inför säsongen var allt frid och fröjd i Mönchengladbach och Die Fohlen såg också ut att i vanlig ordning tampas om en Champions League-plats. För ett par veckor sedan vändes dock verkligheten upp och ner då det kommunicerades att Marco Rose tar över Dortmund efter säsongen. Sedan det beskedet har värdarna kapitulerat och med blott en seger (mot usla Schalke) sedan början på februari i alla tävlingar litar vi inte ett dugg på Gladbach. Freiburg trivs som fisken i vattnet när de iklär sig underdog-kostymen och mot lördagens opponenter har gästerna tagit fyra av de sex senaste möjliga poängen. Vi tror på ytterligare poängplock här och X2 spelas till förmodat smygvärde.

13. Twente - Vitesse 2

Statistik
Mycket står på spel i Holland där Twente jagar Europaplats och Vitesse jagar Champions League-spel. De sistnämnda har varit det genomgående starkare laget och har här revansch att utkräva efter torsken i det vändande mötet. Danilo och övriga i Twente ska inte underskattas då de i grunden kan en hel del, men i ett förmodat svängigt möte gillas tvåan allra mest i gubb-valet. Detta då Vitesse har flera potentiella matchvinnare i truppen. Bland andra Broja, Openda och Darfalou.


Singelstrecket! - Inter

Inter går från klarhet till klarhet och Bologna kommer att bli en munsbit på Nerazzurris väg mot ligatiteln. Lukaku avgör till gästernas fördel.

Kupongrensaren! - Lille

PSG har haft svårt att imponera sedan Pochettino tog över och mot ett Lille med guldvittring kan inte grabbarna från huvudstaden känna sig säkra. Alla tecken måste finnas med.


Spelförslag:

432 rader

1. Arsenal - Liverpool 2
2. Leeds - Sheffield U 12
3. Leicester - Man City 2
4. Torino - Juventus 1x2
5. Bologna - Inter 2
6. PSG - Lille 1x2
7. Lens - Lyon 1x2
8. Osasuna - Getafe x
9. Real Madrid - Eibar 1
10. A.Bilbao - Sociedad x2
11. Leipzig - B.München 1
12. M-gladb. - Freiburg x2
13. Twente - Vitesse 12

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Arsenal - Liverpool (1x)2
2. Leeds - Sheffield U 12
3. Leicester - Man City (x)2
4. Torino - Juventus 1x2
5. Bologna - Inter 2
6. PSG - Lille 1x2
7. Lens - Lyon 1x2
8. Osasuna - Getafe (1)x(2)
9. Real Madrid - Eibar 1
10. A.Bilbao - Sociedad x2
11. Leipzig - B.München 1
12. M-gladb. - Freiburg (x)2
13. Twente - Vitesse (1)2



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat