Visa ett inlägg
Gammal 2021-04-05, 21:17   #3
viking90
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 459
Sharp$: 17425
Standard

Lite tidiga tankar för vi väl ha!
AvdI 6 Laradja Vrijthout borde ha en absolut toppchans här? Är den månne en klassklättrare? Det är väl bara voltstart som känns som ett frågetecken då den bara testat Auto i Sverige åtminstone. Näst senast var men dryga längden i mål bakom Oxidizer som på Lördag startar i Brons istället och snart uppe i Silver...

AvdII 15 Sharp Dream har ju varit jättefin 3 senaste starterna efter två tveksamma i nya regin. Kan biken ha varit hela förklaringen? Nu blir det vanlig vagn istället.
12 Kali Smart årsdebuterar, avslutade förra året superfint!

AvdIII 2 Classic Gal med Erik o bf.r.o känns spontant lite småroligt här.
Fel distans för 5 Valeria Wareco va? Spets och slut för Uhrberg med 3 Bravo Sabotage känns inte helt otänkbart efter fina insatsen senast.

AvdIV 14 Ganyboy gick runt 12.6 sista varvet senast ute i spåren, det är bra papper det tror man har bra chans här igen!

AvdV Nu måste det väl ändå bli för tufft för 3 Sweetman...2 Staro Leonardo gör kanske sin sista start i klassen om man kommer topp 4 då är det väl lika bra att avsluta med en seger på hemmaplan?

AvdVI 3 Pere Ubu vann Klass 1 finalen senast från spets på ny rekord tid, även Pere Ubu är nu uppe i högre klass. 2 Romero är anmäld med bike och barfota runt om båda två för första gången!?! Blir det så lär det bli rejält drag runt den va. 1 Demon Ima fick det tufft senast när det var sommarbana och skoryck på konkurrenterna precis som olle(om jag minns rätt) spekulerade i den gånge. Nu blir det nog svårt att komma till från spåret dessutom.

AvdVII Racing Mange såg ju väldigt fin ut senast och vann den tuffa vägen och har även kunnat start snabbt bakom bilen när Lövgren vill. Kan man hålla ute Cyber Lane och ta ledningen rent av? Eller har Wilhelm Paal/Marc Elias tänkt att köra i ledningen mot t.ex. Racing Mange?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+7), Bullo (+10)
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat