Visa ett inlägg
Gammal 2021-04-06, 17:57   #16
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 3 979
Sharp$: 4258
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Viroid Visa inlägg
När man försöker spela äckligt disciplinerat efter uppsatta gränsvärden finns det en del saker man skall ha i bakhuvudet.

- Sen omsättning ger en del omkastningar sista minuterna. I söndags kom 33 miljoner av 106 in sista 22 minuterna. Månlykke gick från att ha varit 70% på förmiddagen till att bli 65% 15:58 till att bli 61% vid spelstopp.

Det är ändå inte lika sista-minuten-fixerat som t.ex. GS75 igår där 50% av omsättningen kom in sista 29 minuterna.

- Sena strykningar (tidigast en timme före spelstopp) inträffar ungefär var fjärde omgång och ställer en massa system offside då man inte riktigt vet var strecken hamnar.

- Sena intervjuer och TV-folkets klaringar som kan få en 3% att bli 8% och vinnaroddset går från 28ggr till 4,50. Det ser vi nästan varje dag, och det skapar och raderar spelvärde för spelarna i en karusell som väl går jämnt ut på lång sikt, men som komplicerar.

- Multivarvade system kan fördärva spelvärdet, särskilt på de mindre spelformerna.
Alla punkter utom en detalj av den sista stämmer bra.

På en mindre spelform kan det gå från bra till lite sämre eller kanske t o m lite dåligt. Jag har maxmultivarvat egna lappar många ggr på utfall där man kan gissa att andra också varvat hårt. Det kan bli lite pyspunka kanske ibland. Men det blir inte platt däck på alla fyra.....som det kan bli nedan.

Multivarvningensförbannelsen vilar över de större spelformerna. Där kan det dyka upp STORA mångvarvade lappar med extrem potential. Det finns ingen omsättning i världen som kan mildra detta.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+5)
Strappa71 är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat