Visa ett inlägg
Gammal 2021-04-09, 15:24   #17
viking90
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 459
Sharp$: 17432
Standard

Spetsstriderna?
Avd1 - Storfavoriten måste väl ändå ses som den med störst chans till spets, men så klart lite osäkert med debut i Volten, blir det dessutom omstart så känns +50% genast lite högt. Skulle de strula så är väl främst 2 och 3 de som har speed att utmana om spets vid felfri avgång.
Avd2 1 Domingoa är min favorit till spets här och Dan Widegren verkar inte ha något emot att Erik testar att köra där men frågan är vad har gör om Goop för kanonstart från springen på tillägg och är framme tidigt och ställer frågan. 3 Lady Beluga är kvick i benen med Lövgrens snack låter inte som att han vill ta sig till ledningen och köra där i alla fall.
Avd3 3 Bravo Sabotage är min knappa favorit till spets här det kan bli tufft att ta sig förbi Classic Gal som man har invändigt om sig men Classic Gal ska testas bf.r.o (+ ev. helstängt) det kan väl slå åt båda håll kanske att det blir vassare ut eller galopp som de tidigare gånger den testat det. Men det luktar väl lite körning om det hela här. 5 Valeriea Wareco testas barfota runt om och är lite mer än medel ut så han testas säkert en bit med. Kanske öppnar körning upp det för nån som sitter 2/3 ytter.
Avd4 1 Typhoon Face vill dom ska köras i ledningen då den har 3 av 3 där. Svårt att räkna på vem av 1 eller 2 (inte så många voltstarter att syna...) som är snabbast ut oavsett så lär väl den av de två som hittar dit köras i ledningen om man ska lita på snacket om ettan.
Avd5 3 Sweetman lär väl spetsa här och visst kör man säkert där trots en ny klass och tufft motstånd. Men risk att stå i skamvrån imorgon kväll men det blir mitt avslag nog fan måste det ta slut på vinstraden nu. Jag trodde dock inte på den senast heller....
Avd6 3 Pere Ubu tror jag tar sig förbi Demon Ima och körs i spets, vann finalen ganska enkelt senast från spets men tyckte det var en del svaga insatser från konkurrenterna då tuffare emot nu.
Avd7 3 Giveitgasandgo gasar på men blir överrumblad av Night Brodde som släpper till Racing Mange tidigt. Eller?

Har jag missat nån startraket?
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat