Visa ett inlägg
Gammal 2021-04-09, 23:14   #20
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Kanongenomgång Jiwa, välkommen och jag hoppas det blir mer! Märks att du gjort jobbet och köper det allra mest. Jag kör ganska sen inläsning denna omgång och har mest läst startlista och skummat intervjuer än så länge. Ger några kommentarer på saker jag värderar annorlunda i nuläget och öppnar för diskussion om det. Får se sen om man tänker annorlunda efter mer påläsning imorrn förmiddag och kanske mer tänkvärda inlägg på forumet här:

Örberg är ingen kanonkusk, har svårt att se det klaffa igen i stora sammanhang och att han ska ta någon spets med Scorpions Madness.

Lennartsson är visserligen en annan kusk bra lånehästar, inte lika defensiv då. Men är ju ändå ganska defensiv av naturen så jag gillar inte dubbla tillägg på den gubben. Örjan är lite likadan men han hade jag velat sett så mycket hellre, har en magisk förmåga på såna här uppgifter. Minns att spiken satt som gjuten när han satte upp bakom Ultra Bright på liknande läge häromsistens.

Ganyboy är väldigt osäker i volt som jag minns, känns inte så het. Har några felfria nu, får ta och kika igenom alla voltningar igen för att värdera närmare. Men magkänslan innan det är inget vidare för felfritt lopp och i trav känns han inte helt given som vinnare heller.

Staro Leonardo min klara andrahäst, tror den har bättre vinstchans än Farlander. Bör hamna 2 positioner bättre till och såg enormt fin ut i spurten senast. Och det var ju inte första gången direkt.

Pere Ubu tror jag du underskattar, ska inte mycket till att den piper någorlunda bekvämt till spets och då är väldigt mycket vunnet. De är ju ändå släkt på 1/3 och spets/rygg ledaren brukar ju vara storfavoriten som överenskommelse om man snackat ihop sig. Att göra det omvänt är ju väldigt mycket trassligare för dem än att Johan bara vinkar fram (så "snyggt" han kan givetvis, de kan det där).

Håller stick i stäv med statistiken Racing som bästa vinstchansen i avslutningen. Cyber årsdebuterar med skor och det luktar lugn dödens efter att den trillat ner dit och de två gör upp om det. Fördel då Mange med position och lopp i sig. Lite lurigt lopp annars, vad händer om Lövgren vill släpper/Johan tar sig förbi och den sen inte presterar? Kanske din vinnare Floris men känns som det kan bli ganska många om budet.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat