Visa ett inlägg
Gammal 2021-04-10, 11:46   #42
Viroid
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fulsprit Visa inlägg
Nej, ni skriver strunt, hela högen - det enda som hjälper har jag redan förklarat och det är incitament för att TÄVLA i loppen, inget annat, och det gör man genom höjda förstapris och sedan kraftiga sänkningar, samt enkom TRE "stora" prisplaceringar, samt ev. någon matlapp. Bort med 8 prisplaceringar, vilket enkom väcker ett löjets skimmer över de loppen. Ett slags socialistiskt bidragssystem. Vad fasiken, är du inte bättre än att du suktar efter ett åttonde-pris och kanske överlever tack vare dessa, byt för faan sport! Tror iofs inte ett skit på att matlapparna gör någon skillnad för breddsporten alls - bara nys! Finns andra åtgärder för att gynna de mindre bemedlade inom breddsporten.
Det beror ju på hur många tävlande du vill ha. Nöjer du dig med sex deltagare är så klart tre priser tillräckligt. Jag är inte så mycket för 8 priser, tycker det är mer rimligt att runt halva fältet får prispengar, och gärna enligt prcentuell fördelning 50-25-12,5-6-4-2,5

Femhundringar som startpengar, breda prisskalor där det inte spelar någon större roll om man blir femma eller trea samt många prisplaceringar känns väldigt fel.
__________________
Alternativet till utveckling är förr eller senare avveckling.
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat