Visa ett inlägg
Gammal 2021-04-11, 18:38   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 10 765
Sharp$: 49494
Standard

V75-Bergsåker 17 april


Var ett tag sedan lördags V75 kördes i Norrland så det har säkert laddats i ladorna. Hoppas väderprognosen om 15 grader och sol som anges just nu håller . Då lär det bli grymma förutsättningar för topptrav.

V75-1

Ser rätt ojämnt ut. Så fin som Otroligåsåfin var på barfotabalans senast måste det bli förstahästen. Dock är det ekipaget som räknas och tror inte L-G Söderberg är så van vid att hämta segerblommor på lördagarna .

Utrustningsmässigt annars grymt intressant att det lyser barfota runt om för första gången på Gooner. Axel Ruda som man ryckte skorna på senast i ett stentufft Margareta lopp fick perfekt spår och skoryck anmält igen.

Dessa tre i första hand men finns några till som kan tänkas.

V75-2

Ser ut som ett Klass 2 försök utan någon klaring en vecka innan. Drar till med Berra Steel som nu har två lopp i kroppen och ska tävla utan bakskor för första gången någonsin. Dock osäker på hur spår 7 i volten passar i nuläget.

V75-3

Här är det nog bara att spika Odd Herakles såvida det inte stämmer att den ska tävla med skor som är anmält just nu. Barfota är den kapabel en lågt 20 tid och då ska Melander rekordsänka typ 3 sekunder från spår 11 för att hinna ikapp. Sen blir väl å andra sidan Tangen Haap veckans klaring i tränarintervjuerna .

V75-4

Spelvänligt diamantstoförsök. Mest intressant direkt man ser startlistan första barfota runt om på Lyckans Marre från det läget och med toppkusk, men får nog kolla vad det är för häst i lopparkivet innan det dunkas in v spel på det.

Lovely OO lopp i kroppen nu och barfota runt om , Bergh och Love You brukar vara en bra kombination.

Gitte Silvåkra två raka nu när man ryckt franskorna . Nu anmält barfota runt om. Mycket intressant.

Björn Goop skickar både upp Beauty Wind och säg själv till Norrland . Två lopp i kroppen och ett stall på väg mot formen nu.

Finns säkert någon till jag missat vid en snabb första titt.

V75-5

Här blir sannolikt Deal Done Zet klar favorit. Barfota runt om igen.

Amorcer Levallo barfota runt om och bike. Då brukar den vara väldigt bra.

Intressant med första barfota runt om på Bolt Kronos men läget blev nog inte vad Svante och Erik hoppats på.

Hur bra är Goops Mister Donald?


V75-6

Efter spårlottningen känns det nästan som en straffspark för Cab Lane. Startsnabb, klart bäst i spets och varit grymt bra i årets två starter. Vem ska plocka ner den då över kort distans ?

V75-7

Otroligt fint lopp.

Disco Volante ruggigt bra senast första barfota runt om på länge och den lär spetsa igen med From The Mine utanför . Vem gör sedan jobbet ? Very Kronos lovad en plats i finalen bara den startar i ett av försöken och Whos Who ligger väl också bra till för att få plats om den gör ett bra lopp igen.

Känns som spik på Discon eller att gardera med Whos Who
.
En trevlig omgång att sätta tänderna i.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+7), Nollkollolisten (+5)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat