Visa ett inlägg
Gammal 2021-04-24, 10:54   #25
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 165
Sharp$: 57053
Standard

Inte alls samma feeling spelmässigt som förra lördagen på Bergsåker så lutar åt att jag avstår spel idag. Läst igenom betaltjänsterna några timmar nu och sällan sett att dom rankat så olika. I avdelning 2-6 är det nästan helgardering som gäller om alla drag och topprankade hästar från spelvärde, travtjänsten, ögat osv ska tas med.

Däremot verkar betaltjänstexperterna som väl av många anses som marknadens skickligaste spelare vara överens om att Vikens High Yield vinner första avdelningen men framförallt om att Handsome Brad är en oerhört bra spik denna omgång.

I avdelning 2 har ingen betaltjänst rankat storfavoriten Wingait Henke etta utan alla inne på att den är överspelad och ska fällas.

I avdelning 3 vimlar det av speldrag. Två av de tyngsta säger att 7 procentaren Garca vinner.

I avdelning fyra har alla olika vinnare men räcker nog med 6-7 streck för att få med alla olika drag.

Väldigt olika tankar från dessa experter även i femte. Intressant att dom antingen rankat 6 procentaren Digital Indy eller 12 procentaren Digital Dominance etta.

I avdelning 6 tror betaltjänsterna precis som spelarna att det är vidöppet. Ingen betaltjänst har samma vinnare . Läser man fem betaltjänster således fem olika hästar som man tror mest på.

Härlig sport och med så öppna lopp är nog chansen till hög utdelning mycket god.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
ms (+25)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat