Visa ett inlägg
Gammal 2021-05-15, 16:50   #1
Indianen20
Banned
 
Reg.datum: aug 2019
Inlägg: 299
Sharp$: 2735
Standard

Varför fjäskar Skoglund och Tv4 för Daniel Reden


Tv4 har alltid haft hög svansföring. Likaså Skoglund som ofta har väldigt starka åsikter om någon gör ngt fel. Ofta är han mycket kritisk mot utländska kuskar och drivningar. Hör aldrig att han gnäller om Goop är yvig i sulkyn.

I tv4 ska man inte vara frispråkig. Säger du fel saker blir du tillrättavisad. Ex Hultman som inte ville vara med och göra Tv längre.

Skoglund är också ofta kritisk till mindre kända kuskar. Kritiserar ofta Mika Fors av någon anledning. Säger inte ett pip om Kihlström gör bort sig.

Skandalerna har funnits i travsporten, historiskt som i nutid. Bland annat hängdes Nils Engqvist ut ordentligt.

Thomas Malmqvist vill de helst inte intervjua

Men när det kommer till Reden är det inte ett kritiskt ljud. I stället är det stor beundran, återkommande intervjuer. Hemmarepotage med feelgood inslag. Detta trots att stallet drivs av en skatteflykting via bolag utomlands. En skuld i miljardklass. Daniel Reden säger att han inte vet vem som äger hästarna
Motsvarande belopp undanhållet från staten hade direkt gett ett fängelstraff motsvarande 6 år + 2 år, systematiskt och av samhällsfarlig art.
Därtill skandalen med nersvsnittade Propulsion.
Ägaren till dessa fina hästar är alltså Sveriges mest skuldsatte person
Osar det inte katt?


Är Daniel Reden för stor för att trampa på?

( DR är en utmärkt travtränare ska sägas. Förvisso fått mycket gratis men han har också visat enorm kompetens med hästar)
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Supervisor (+10)

Senast redigerad av Indianen20 den 2021-05-15 klockan 17:07.
Indianen20 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat