Ämne: KHL Tråden
Visa ett inlägg
Gammal 2021-05-16, 17:51   #3
SO
 
SOs avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 1 808
Sharp$: 3718
Standard

bLEV GLAD NÄR JAG HAMNADE PÅ DENNA TRÅD, LEDSNAT PÅ V75

I april hände något. Ishockeyintresserad som jag är. Modo slog Björklöven och när jag läste vad Umeås tränare skrev då steg min puls, "Vi var inte ens tvåa på puckarna, sämsta match vi gjort kanske. Formen är som bortblåst".....

Och så tittar jag på Modos odds. 3.50 !!!!!!!! Det kan inte vara sant tänkte jag, århundradets mest felaktiga oddssättning. Jag var rädd att man skulle sänka oddset så jag kastade in degen.

Modo var ensam på banan, Löven totalt bortblåsta. 2 lax in på kontot. Och eftersom Modo åker tlll Timrå om nån dag var oddset på Modo givetvis intressant Jo 6.60 !!!!!!!!!!!!!!!

Visserligen gjorde Modo segermålet sekunderna kvar men det spelar ingen roll. Jag hade bytt spelarena och jag fick blodad tand. Sedan har det rullat på och nästan glömt bort hästarna.

Jag önskade mig en plats där man kunde ventilera och komma med spelideér och kanske har jag funnit den nu ? kl 21 ikväll startar Lyons sin match. Vid vinst går femlingen iin. Vinner Liverpool idag så ramlar två fyrlingar in, står 1-1 e bit in i andra halvlek.
SO är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat