Visa ett inlägg
Gammal 2021-06-06, 19:15   #2
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 105
Sharp$: 56700
Standard

Du var snabb med att dra igång V75 tråden. Fattar mig kort då.

Otroligåsåfin bakspår i avd 1. Oerhört negativt och Lalle i sulkyn igen. Känns inte stekhet då trots barfota. Cash Cowboy spetsläge men måste få fuska bort loppet för att räcka över full distans. Young King väldigt fin senast i debuten för Linderoth. Nu barfota runt om. Moses ska med.

Avd 2 vinner högst sannolikt Gunnar Melander men till den insatsprocent ekipaget kommer få går det inte att säga att det är en spelvärd spik i alla fall från dubbla tillägg. Årets största favorit hittills?

Avd 3 ett rörigt ungdomslopp men så som Margareta Tooma såg ut senast i debuten från Reden kan den vara helt klar. 12,6 från bakspår över full distans och såg magisk och okörd ut. Men då körde Örjan. Nu kör en oerhört mycket sämre kusk . Är väl där faran ligger.

Klass 2 håller väl ingen högre klass. Grym effekt på första barfota runt om senast på Dunders Kissinger Boko. Kan inte hästen så vet inte om det normalt perfekta spår 6 i volten är optimalt för just den . I så fall spikalternativ.

Klass 1 är väl också sådär. Flera på förhand intressanta dåliga spår. Söndagsvinnaren får bli Nurmoshästen som så när kvalade in till kungapokalen senast och innan dess imponerat på Solvalla.

Tänkbar spik på Upstate Face i silver. Herregud vad bra den varit de två gånger den gått barfota och med bike. Samma nu och läge för repris på när Jepson vann lätt med den i Halmstad i april.

Jämtlands stora pris sådär men inte så konstigt när Oslo GP körs dagen efter. Hail Mary blir säkert favorit men spår 8 ingen höjdare. Sen har den inte startat på en månad så man bör nog läsa ordentligt om Bergh ska försöka vinna detta till varje pris eller om det är en uppladdning för Boden veckan efter.
Upset Face barfota runt om ffg. Brukar hända saker när Adrian rycker skorna ffg på sina bättre hästar.

Sammanfattningsvis känns det som en omgång som på förhand indikerar väldigt favoritbetonat och låg utdelning. Men många år dom fått skitväder som ställt till det.
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat