Visa ett inlägg
Gammal 2021-06-07, 23:07   #6
gnoffa
 
Reg.datum: okt 2020
Inlägg: 43
Sharp$: 280
Standard

På fjolårets tävling var högst betrodda vinnaren spelad till 21% på V75 (1,2 miljoner på 7 rätt).

Även om det är lite tidigt att börja titta på strecken tänkte jag ge mig på en liten skrälljakt utifrån fördelningen just nu :

Avd-1
(4) Axel Ruda (3% spelad) lite tveksam på slutet, men har gått UTAN skor dessa starter. Innan dessa har han sprungit MED skor, på vinterbanor och verkligen gjort bra insatser. Är yngst av alla i fältet men ändå mest pengar på sig, kan vara farlig om det kommer lite bra stallinfo?

Avd-2
Om man inte följer med på spiktåget på Månlykke A.M. så är (6) Mo Sjur (2%) lite intressant på andra volten. Yngst i fältet och 31% av pengarna insprungna i år. Har okej tider för att vara på andra volten.

Avd-3
Ungdomslopp, brukar bli stökigt. Tycker (12) Qeen Roc (5%) är lite intressant. Kevin Oscarsson som styr och får väl anses vara rutinerad i det här gänget. Dåligt spår men det brukar köras åt alla håll i dom här loppen, så kanske att bakspårshästarna kan bli aktuella. Qeen Roc har inte fått till det på slutet, men om den är anmäld och i form så varför inte? Vann på V75 i april och har gjort okej tider.

Avd-4
(3) G.K.Justus (4%) prenumererar på platspallen, tjänat 90% av slantarna i år, verkar på väg uppåt. Senast på V75 (15 maj) så satt han fast med krafter kvar utan lucka och såg fin ut. Sist på V64 fick han en dålig resa och landade ändå som 3:a. Bättre spår nu, intressant.

Avd-5
(6) Silver Bullit (1%) har inte alls en dum rad och verkar trivas bäst på längre distanser. Westholm-tränat och William Ekberg verkar vara på väg mot ett bra år hittils.

Avd-6
Både Magnus och Mats Djuse har två spännande hästar. Båda är nu på "hemmaplan" och bör väl känna banan väl.
(1) Beartime (4%) har lika fina tider på distansen som dom bästa i loppet. Gallopp bakom bilen senast, men det får vi svälja när vi letar skräll. Verkar kunna öppna okej och det är 1640 så med lite tur kan han klara sig från att bli instängd innan kurvan kommer.
(6) Mr. Clayton J.F. (2%) verkar fungera som bäst när han får gå bakifrån, med spår 6 och Mats i vagnen kanske han kan leta position och visa dom på upploppet.

Avd-7
(7) Click Bait (2%). Om det blir körning mellan dom förhandstippade så som Hail Mary, Missle Hill, Brother Bill och Wild Love så skulle jag inte alls vara missnöjd med Click Bait på kupongen. Blir ett spännande lopp och man kan väl hoppas på lite tävling när det är 700tkr till vinnaren.

Senast redigerad av gnoffa den 2021-06-07 klockan 23:09.
gnoffa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat