Visa ett inlägg
Gammal 2021-06-09, 12:48   #8
SO
 
SOs avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 1 808
Sharp$: 3718
Standard

Norrland nu och då kör vi Winner Takes All bolaget igen. Den som jag har mest under lupp är Just Celebration i avd 5, nummer 2. Jag förstår inte spelarna som tydligen inte upptäckt den här kusen (än). YNKA 2% på spelet, kommer givetvis att stiga. 8;e rankade i guiden är lätt hjärnblödning av den som rankat. Oddset 6.97 talar om att det är en fullgod travare.

Sista starten i UMEÅ blev misslyckad. Hamnade i 3:e spår till en början (snabbast iväg från tillägg dock) men backades ner till sista häst och låg där även 700 kvar. Men hästen var 4:a i mål, med full spänst och krafter kvar.

Bitcoin Arc (favoriten) är en bättre häst och jag nöjer mig meed dessa två på systemet. Hästar som jag hittar brukar vara betydligt bättre än oddset/spelet. Self Explosive gick fina 12.6 full distans com 4;e senast och synd bara att det inte var kortlopp. Men startar väl snart igen.Just Celebration är uppfräschad senast förra loppet och har uppåt form enligt tränaren Sören Lennartsson. Körskicklige Ulf Ohlsson får chansen som kusk denna gång. Blev seger för duon i mars.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
bosseguldheden (+5)
SO är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat