Visa ett inlägg
Gammal 2021-06-09, 15:49   #13
Edde
Banned
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 777
Sharp$: 822
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Efterhandaren Visa inlägg
Tja Skoglund är ju en lite jobbig klämkäck tjötgubbe men trots allt en rutinerad mediaprofil som håller ihop sändningarna. Jag brukar slå dövörat till när han drar sina monologer. V86 tipset har jag sett en gång. Värdelöst i min värld, och du Bellman man måste inte titta på all smörja !
Tipsexperter.
Papegojan Tillman och även Sandra är ju helt TV fixerade och säkert påverkade att visa upp ett gladlynt och snyggt fodral där innehållet är mindre viktigt.
Tacka vet jag Elin Gustavsson. Bästa tipsexperten i TV rutan. Och om vi tar herrarna är ju Forsgren outstanding. Hultman njaa. Lite av grammofon skiva.
Nybrink har tacklat av och snart faller bilan.
Men som sagt jag kan kolla på Vinnare för att se loppen och tränar/kusk intervjuer men slår dövörat till när det svamlas i studion och suger i mig livens färskvara och värmningar på plattan mellan varven.
Tillman och Sandra i Uppdrag Grand Slam är ju urvattnat jävla tomtar som har fel jämnt. Samma med Per som har alla disgnoser. Nej Forsgren,Elin Hultman samt Oskar är bäst. Har börjat gilla Kajsa nu på Liven med. Men Leon är kass och de andra med Åke ska vi inte prata om..
Edde är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat