Visa ett inlägg
Gammal 2021-06-19, 09:43   #14
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 143
Sharp$: 56998
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Strappa71 Visa inlägg
Ok. För mig finns det vissa banor för vilka jag står över spel helt och hållet om det inte är frågan om väldigt fina JP-pengar. Jägersro och Halmstad är två av dem. V86Xpress i Norge är en till sådan.

Min gissning var att jag inte var helt ensam om att ha såna "stå över"-banor. Och risken att en sådan bana dyker upp i en sax-komb är ju större än om det bara är en bana i taget. Men det kanske bara är jag ändå ...
Jag tycker själv det har väldigt liten betydelse numera vilken svensk bana det tävlas på vad gäller hästarna. På 90 talet när man själv var stammis på Jägersro och det inte fanns atg live hade man helt annan koll på hästarna i söder än i andra delar av landet . Nu när man ser allt trav på distans är skillnaden marginell om den ens finns vad gäller möjligheten att att få koll på travet i södra eller norra Sverige. På 90 talet var det givet att koncentrera spelandet till banorna i syd. Nu är det startlistorna och inte region eller bana som är avgörande för egen del. Följer däremot inte travet alls i Norge, Danmark och Finland och lägger ner allt vad spel heter när atgs spelmeny består av tävlingar utanför Sverige .

En skåning har idag möjlighet att både live och i efterhand kolla vartenda lopp som körs i Norrland och en norrlänning det samma vad gäller lopp på Jägersro, Kalmar och Halmstad.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat