Visa ett inlägg
Gammal 2021-06-19, 10:48   #15
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2391
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Jag tycker själv det har väldigt liten betydelse numera vilken svensk bana det tävlas på vad gäller hästarna. På 90 talet när man själv var stammis på Jägersro och det inte fanns atg live hade man helt annan koll på hästarna i söder än i andra delar av landet . Nu när man ser allt trav på distans är skillnaden marginell om den ens finns vad gäller möjligheten att att få koll på travet i södra eller norra Sverige. På 90 talet var det givet att koncentrera spelandet till banorna i syd. Nu är det startlistorna och inte region eller bana som är avgörande för egen del. Följer däremot inte travet alls i Norge, Danmark och Finland och lägger ner allt vad spel heter när atgs spelmeny består av tävlingar utanför Sverige .

En skåning har idag möjlighet att både live och i efterhand kolla vartenda lopp som körs i Norrland och en norrlänning det samma vad gäller lopp på Jägersro, Kalmar och Halmstad.
Ok. Nej, för mig handlar det inte om vad jag kan kolla upp eller inte utan snarare om spelglädje. Kalmar fungerar bra för mig men vardagstravet på Jägersro och Halmstad ger mig ingenting alls. Om det beror på bankroppen, körkultur eller något annat vet jag inte.

Gissningen var att det var ömsesidigt. Men ibland gissar man fel. Härligt att du gillar banorna i norra Sverige lika bra som de i södra delen av landet.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat