Visa ett inlägg
Gammal 2021-07-18, 17:21   #19
Indianen20
Banned
 
Reg.datum: aug 2019
Inlägg: 299
Sharp$: 2735
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av DrMarre Visa inlägg
Nej det är inte helt fantastiskt bra med så små marginaler om du inte är typ market maker eller liknande och kan ta massor av positioner dagligen.

Jisses vad du snöat in på V&P-spel. Vad får dig att tro att en skicklig spelare skulle ha sportens enklaste och minst komplicerade spelform som mer än ett komplement?

Du har de stora streckspelen, dubblar, V4, V5, komb & trio. Alla erbjuder bra möjligheter dagligen. Finns dessutom ett flertal spelbolag med fasta odds som även de bjuder på fina spelmöjligheter dag in dag ut. Nej här ska det minsann bara spelas vinnare, och bara hos ATG!

"Men ååhhh, fasta odds kan man ju inte spela på där blir man såååå fort limiterad."

"Trio och streckspel utan jackpot har ju såååå himla dååååålig återbetalning, det kan ju ingen vinna på."
Ja du säger det själv. Du blir mycket snart limiterad. Streckspel som v4 och trio med så höga spelavdrag. Nä det tror jag ingen lever på. För några år sedan uppskattades att tio stycken levde på travspel. Spännande att du känner flera av dom. Jag tror inte du inser hur svårt det är. Lever i en fantasi om ROI på 150 procent på 25 procent spelavdrag

Är du vinnande travspelare själv. Du inser väl att det blir omöjligt att leva på trav om omsättningstapp på 20k införs även i Sverige?

Senast redigerad av Indianen20 den 2021-07-18 klockan 17:30.
Indianen20 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat