Visa ett inlägg
Gammal 2021-07-18, 17:48   #21
Indianen20
Banned
 
Reg.datum: aug 2019
Inlägg: 299
Sharp$: 2735
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Gotland Visa inlägg
Återigen, varför är det viktigt att man ska kunna livnära sig på enkom travspel? De som har betting som hel eller del av sin inkomst lirar troligen fler sporter än en även om det är lättare att hålla edge på endast en.

Hobbyspelare behöver ju inte dra hem några 800K/år för att tycka att sporten och spelet är underhållande? Men du verkar kvar vid att det är ett måste för att spelet ska kunna fortsätta att snurra åttasiffriga belopp på de största spelformerna.

Varför då?

För mig är det inte viktigt. Personligen är jag i den tron att det finns nog inget jobb som är så tidskrävande som att spela på trav. Skulle aldrig själv orkar titta i lopparkiv flera timmar dagligen etc

Det jag är intresserad av i denna frågeställning är om de finns kvar några sådana idag. Förr fanns det en del storspelare ute på travbanorna. De flesta hade företag bakom, inte sällan krusade dom. Någon enstaka vinnande spelare kanske fanns. Det är i sig ett ganska roligt fenomen. Alla tror sig vara lika duktiga som de professionella topparna men endast 1 promille, om ens det är vinnande.

Jag är inte för 20k gränser. Jag är inte socialistiskt lagd. Människans frihet ska gälla. Ska vi ha gränser kan vi lika gärna förbjuda travet helt
Indianen20 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat