Visa ett inlägg
Gammal 2021-07-21, 22:51   #3
travanalys
 
Reg.datum: okt 2016
Inlägg: 1 077
Sharp$: 87
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
9 Claude P Hill (avd3) körde första barfota runt om förra starten och hade vunnit om han bara haft ordning på fötterna hela vägen in, nu blev det istället galopp sista 100m. Utan att ha läst på känns det som en rolig chansspik om den stannar som i nuläget på 14%, men lär väl stiga.

7 Vanja (avd4) Kim Moberg har kört stoet i alla starter den gjort stor fördel i det här loppet då de flesta andra hästarna får helt nya körsvenner i sulkyn då det är ett lopp för kuskar som körde max 150 lopp i fjol. Vanja är dessutom en bra häst som alltid gör sitt.

9 B.W Rune (avd5) i nuläget streckad på låga 6%...Galopperat en del den senaste tiden och mött elithästar gång på gång. Måstestreck om den stannar på så låg procent..

Lite korta tankar när jag tittade igenom listorna
Tror du Claude kan slå Ready Express-brorsan High land Pellini? Den sistnämnde är säkert ännu bättre med lopp i kroppen och det blir säkert ledning istället för dödens denna gång. Tror att streckprocenten landar över 50 där. Såg inte speciellt intressant ut enligt mig med ojämna lopp och tror på låg utdelning...
travanalys är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat