Visa ett inlägg
Gammal 2010-11-03, 17:55   #186
Thore10
 
Thore10s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Ashburton Grove
Inlägg: 689
Sharp$: 2115

Sverige 2013
Stats: 230 - 162 - 21
ROI: 116.48%
Vinstprocent: 58.67%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fuzzy Dunlop Visa inlägg
Hugger Godoy Cruz,tack. Bortamatch mot LDU Quito är ofta en orsak att lufta reserverna då det är en av de mest fruktade bortamatcherna i Sydamerika som de flesta nog vet vid det här laget och Godoy gör en bra säsong. Bra odds där.

Inte lika övertygad om den andra matchen då San Lorenzo är väldigt mycket ur form och Independiente har hemmamatch i returen i Sudamericana och den spelas iförst på Torsdag. Kan tänkas att de spelar ett starkare lag beroende på resultatet inatt mot Tolima då de behöver plocka lite poäng i ligan också.
Förstår att San Lorenzo kan kännas lite konstig. Men Independiente har som sagt match i Colombia i natt. Independiente är riktigt dåliga på bortaplan och har endast tagit 1 poäng på 6 matcher och 5-16 i målskillnad.

San Lorenzo hade en mycket fin period för ungefär en månad sen men har nu hamnat i en svacka med bara 1 seger på 5 matcher. För varje match som går så kommer laget närmare att bryta sviten. Och den här matchen känns som ett perfekt läge, Independiente kan vara något slitet efter resan och matchen i natt, troligen så vilas någon/några spelare (troligtvis lite beroende på nattens resultat), och laget är riktigt dåliga borta.

Är en liten chansning, men jag tror på den
Thore10 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat