Visa ett inlägg
Gammal 2021-08-08, 19:03   #2
Spiken64
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 2 549
Sharp$: 5341
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Åbys stora och V75 finaler gör detta till en fantastisk omgång rent sportsligt, men för egen del är krockarna med fotbollen olyckliga. På lördag kl 15 jättematch mellan MFF och IFK Göteborg som jag ev ska gå och se så får se i veckan nu när man dessutom ska börja jobba igen om jag ska läsa på eller inte.

Spelmässigt ser flera av loppen rätt ojämna ut.

V75-1

I stället för Ragnar Thorngrens la man in detta lopp på atgs V75 spel.
Det ser ut att finnas några som inte ska ha med segern att göra. Många spikar Johan Untersteiners megastjärna Maestro Crowe efter att den senast visat igen vilken häst det är. Hur det blir med spelvärdet återstår att se, men svårt att inte tro det är loppets klart troligaste vinnare . Dock är spåret svårt. Väldigt många som ska rundas.

På start är det väl Jimmy Arthur som kan tänkas. Hade tre raka vardagsvinster innan den inte presterade i klass 2 på V75 näst senast. Sen ser det ut som att Bordeaux Doc debuterar för Westholm från spår 1. Intressant.

Oracle Tile nu med Örjan från spännande läge. Lär få en maxresa.

Outstanding O skrällvann senast. Här måste man notera det gigantiska kuskpluset.

Mystic Mom och Mister Donald bra hästar men fått knepiga bakspår precis som favoriten.

V75-2

Här blir Redens nya megastjärna Erv Zet jättefavorit. Superlativen enorma efter utklassningsvinsten på Hagmyren . Men är inte lika klar här. Dels var det mycket skräp i det loppet. Nu är det final. Och bakspår gör ju att spets och slut denna gång kan glömmas.

Det är ett jämnt lopp bakom ser det ut som. Det brukar innebära att många därför spikar och kommer bli överspelad trots att den såklart har klart bra chans igen.

King Kong som var främsta motbud till Erv Zet i Hagmyren har nu fått kanonspår. Då skitspår. Pass upp. En riktigt bra häst.

Från spår 1 ger Goop Howdy Quick en fin resa och det finns open stretch.

Behind Bars snackas det om varje gång. Kanske inte nu vilket höjer spelvärdet.

Sen ringar man ju direkt in att Capital Gain CC efter fina prestationer nu är anmäld barfota runt om för första gången.

V75-3

Oj vilket spelvänligt lopp om nu inte Björn Goops nya megastjärna Svecak Palema bara är bäst igen. Borde bli favorit trots skitspåret. Vann enkelt försöket på Årjäng som klar favorit.

Motbuden dock många. Främsta är väl stallkamraten Nymke Brigadoon från springspår 20 meter före (som väl snarare är 50 meter om den kommer iväg bra). Svek lite senast men farlig att såga på det .

Behövs nog fler för att vara säker här.

V75-4

Här kan man nog bara spika Zion Font om den gör om insatsen senast. Var väl dagens utropstecken efter vinsten på Axevalla och herregud vad bra den var.

V75-5

Här kommer en ny jättefavorit som nog är en ännu bättre spik. Hur ska Born Unicorn från kanonläge torska denna inte alltför imponerande final?

V75-6

En oerhört bra, öppen och spelvänlig final. Här bör det bli rejäl körning och när jag ser att Don Cash nu är anmäld barfota runt om blir det omgångens skrällvinnare. Man skulle dra den växeln i Harpers men kom inte med där. Sen får man se i veckan om det blir barfota. Dom brukar informera om det redan i tidiga intervjuer.

Annars är loppet väldigt öppet vad jag kan se. Amonero Roc bli nog klar favorit med rätta. Det är nog mest troliga vinnaren men hoppas på rejäl tävling.

V75-7

Omgångens bästa lopp. Vilket race. Dessutom spelvänligt. Bengurion Jet blir väl loppets snackis efter loppet under Åbergskvällen. Men helt annat motstånd nu och hur passar tre varv?

Whos who ska springa dubbelt så långt nu som i Åbergs och här blir det inte spets , lunk och slut.
Hur bra är Carat Williams ? Startade i detta lopp för två år sedan . Räckte inte då. Inte startat i Sverige sedan dess. Den andra franska hästen fick spår 12. Inte koll på den men har finfin rad. Hur bra var inte Milligans School senast? Very Kronos också tänkbar .


En fantastisk omgång vad gäller sporten. Kolla vilka ramlopp som körs utanför atgs V75 spel också.
Kul att du hyllar Åbys omgång
__________________
Som ofta bäst när det gäller.
Spiken64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat