Visa ett inlägg
Gammal 2021-08-11, 15:28   #10
mikaels
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Relativt få hästar, men ser lite proppat ut för pengar ändå med en del årgångslopp, stotrappa, volt osv! Kan bli spik på några favoriter, men försöker nog välta de största på morgondagens andelslapp.

-Champ Lane är man spontant inte supersugen på att spika med volt och få hästar med några kanoner 20 bakom.

-Orutinerade treåriga ston utan segerstaplare. Klar favorit på bakspår och bara andraplatser hmm...ser rentav en uppenbar risk att Örjan kanske inte kör för vinst fullt ut med en sån utan hoppas att en sprutt till slut räcker.

-Honfleur Mearas gillar jag och stallet har grym statistik! Har svårt att se den bomma ledningen om den sköter sig bakom bilen nu, det där är nog en spik. Keira bra och startsnabb felfri men med galopphistoriken nu och Per som kusk talar emot både det ena och det andra.

-Gillar verkligen Boston men det ser ju lite ut som att Melander vill bjuda upp till dans med sina!

-Mister Invictus köper jag rakt av som favorit, är ju i praktiken oslagen. Men frågan är om han vinner om han blir av med spets? Möjlig spik.

-Double O Seven är snabb ut, men man gillar inte innerspår och att det är några snabba och taggade utanpå. Ser ut att bli väl hårt spelad också. Tåls att tänkas på...

-Ser inte spets skrivet i pannan på jättefavven Margareta Tooma och då ska det nog synas. Här man kan hämta största delen av värdet i den här omgången! Mill Cava kan nog leda länge om kusken vill.

-Favoritkvartetten ser enormt stark ut. Gillar Amalencius egentligen, men är nog läge att steka den här. Behöver komma rätt i steget för att trava och starta snabbt bakom bilen och behöver nog spetsen för vinst här.
Mill Cava 6,40 plats, på svs...sänkt till 5,30 nu, men måste ju vara stor chans till spets och sedan släpp till jättefavoriten och en därmed klart vettig platschans...Ser att UO körde storfavoriten senast, aldrig att han svarar, utan släpper snällt, för att få en bra placering med sig...vi får si...

Senast redigerad av mikaels den 2021-08-11 klockan 16:50.
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat