Visa ett inlägg
Gammal 2010-11-04, 16:42   #8
Sapher
 
Saphers avatar
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 18
Sharp$: 329


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Tycker elitseriematcherna ser ruskigt svårtippade ut denna omgång, och jag är i valet och kvalet om det blir några spel innan matchstart öht. Mina korta tankar om matcherna kan jag väl posta ändå.

Brynäs v Färjestad - Här lutar jag mot en bortaseger, men Brynäs är helt omöjliga att veta vart man har just nu, så jag väljer pass på denna.

Djurgården v AIK - Djurgården är alldeles för stora favoriter här även om dom med rätta ska ses som favoriter. 1.55 på ML är dock ett skämt. Det är ju trots allt ett derby det handlar om och spelvärdet ligger enligt mig på AIK och 2.50 för ML. Men det här är inte heller någon match som lockar mig till spel.

Frölunda v Luleå – Luleås 1.95 på ML är faktiskt lite lockande. Vinsten senast mot Linköping var riktigt imponerande och min känsla av att laget spelmässigt är på nedgång var nog inte helt rätt analyserat med den senaste matchen på näthinnan. Kan dock inte släppa den känslan fullt ut ändå. Avvaktar och funderar vidare.

Linköping v HV71 – Linköping är inte i närheten av att visa det laget har potential till. Fem raka förluster och 5-15 i målskillnad är allt annat än imponerande. Att få 2.15 ML på HV71 med dessa förutsättningar är helt okej, och denna ligger helt klart närmast ett spel för min del.

Södertälje v Skellefteå - Hemmalaget har 3 raka förluster, bortalaget har 4 raka segrar. Hemmalaget ligger näst sist i serien, och bortalaget ligger tvåa i serien. Solklar 2:a? Inte alls! Det är precis dom här matcherna jag åker på gång efter gång. All logik säger bortaseger, men jag vägrar lägga nåt annat än ett livespel på denna match, om ens det.

Timrå v Modo – Inget av lagen känns speciellt heta för tillfället, och det känns som båda börjar vara i rejält behov av poäng. Ställningskrig och oavgjort efter 60 minuter?
Sapher är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat