Visa ett inlägg
Gammal 2010-11-05, 04:21   #1
Galeocerdo cuvier
 
Galeocerdo cuviers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 738
Sharp$: 7690
Standard

Bolagstråden - Säkra/osäkra bolag


Så, hur många bolag finns det där ute? Många. Det finns väldigt många.
Varje gång jag registrerar mig på ett nytt bolag så får jag ångest, hur vet jag att det här är säkert? Visst visst, Sportsbookreview finns - men ett bolag kan ha börjat sköta sig bättre eller sämre utan att det garanterat visat sig på deras lista direkt, dessutom har jag missat ett par bolag (exempelvis skulle jag nyligen prova extrabet, men fann de inte på listan).

Jag kan börja med att säga att det bolag jag haft mest trubbel med troligen är 188bet.com, jag fick nästan hota de innan min fördröjda utbetalning kom. De skyllde länge på allt det vanliga, att mina dokument inte gällde eller var legitima. Jag skulle i alla fall inte rekommendera folk att spela där, från personliga erfarenheter - detta kanske inte stämmer överens med sportsbookreviews lista, men det är det som är det intressanta då det alltid finns två sidor på myntet.

Just nu har jag problem med Centrebet som strular med utbetalning. Skulle aldrig rekommendera någon att spela där, från personliga erfarenheter.

Annars har jag sett att Expekt, Unibet, Nordicbet, Betsson, bet365, bwin (mainstreambolagen) ofta har halvdåliga ratings på diverse sidor, jag antar att detta främst beror på limiteringar vilket spelare av större skalor känner av. Jag har inte känt av limiteringar tack vare relativt små insatser och dessa bolag har varit underbara; snabba in- och utbetalningar, bra odds (inte som Pinnacle, men..), bra svensk support (Unibet exkluderat, horribel support) men främst av allt så har de inte hållt på med det jag avskyr mest - fula trick för vägra utbetalningar (pass duger inte, kontokort duger inte, adress duger inte, ingenting duger). Jag är trött på dessa förbannade "Utillity bills", jag får inte bankredovisningar från min bank (Nordea) längre och jag är 19 år gammal fortfarande hemmaboende, dvs jag får inga räkningar i mitt namn. Tack vare detta har jag enorma problem med i princip alla utländska bolag (de som inte har svensk support i princip och är lite mindre kända) med utillity bills då jag inte har något att visa upp, och de är inte direkt hjälpsamma när jag påpekar min situation - det är ofta samma standardsvar gång på gång.

Hur som helst, om ni vill informera andra om en pågående negativ process hos ett bolag eller kolla av både här OCH hos sportsbookreview innan ni reggar er på en ny sida och sätter in pengar så föreslår jag att ni skriver en rad eller femton i den här tråden. Hoppas tanken är tillräckligt bra för en klistring.
Galeocerdo cuvier är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat