Visa ett inlägg
Gammal 2021-09-24, 15:07   #116
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Lagen har nu rensats på medlemmar som inte varit aktiva senaste sex omgångarna för att göra plats för nya som vill vara med. Ni är såklart välkomna tillbaka om ni vill delta i helgen.

Är det någon helg man ska lägga några kronor extra på Stryktipset så kan det var just denna då spelvärdet är extremt stort. Eftersom ingen hittade 13-rätt på förra helgens dubbeljackpot så finns det en hel del extrapengar att tampas om nu. Jag har själv plockat fem andelar.

Jackpoten är på 25 miljoner vilket är en av de största i Stryktipsets historia, det är också lönehelg vilket kommer ge rejäl omsättning och kupongen ser högintressant ut.

Tidiga tankar är att spikar kan bli Liverpool, West Ham, Watford och Fulham. Storfavoriter i fara är Leicester, Everton, Sheffield United och Stoke. Osäkra favoriter som kanske skippas helt är Birmingham och Swansea. Hur systemet byggs upp visar sig under morgondagen när vi ser hur stor kassan blir och laguppställningarna kommit ut.

Det blir 200kr per andel på Stryktipset i helgen vilket är max för laget!

Europatipset fyller som vanligt söndagen och även om det inte är någon jackpot så ser kupongen intressant ut. Londonderby och Romderby är heta fajter. Här blir det 50 kr per andel vilket är standardinsatsen.

STRYKTIPSET: https://spela.svenskaspel.se/spela-t...7-cd51bf7bc2fa

EUROPATIPSET: https://spela.svenskaspel.se/spela-t...c-dcefc008ccf0
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat