Visa ett inlägg
Gammal 2021-10-10, 20:10   #1
Galten
 
Reg.datum: sep 2021
Inlägg: 732
Sharp$: 2085
Standard

Jokersystemet tips/fallgropar?


Först kort introduktion av mej själv först (ny på forumet)

Jag hängde mycket på Travcafe.pp när det fanns (med samma alias), men sen blev jag pappa och tappade bort travet helt. Före barnen åkte jag runt i landet på stortävlingar och har varit på Prix d'Amerique tre ggr. Men sedan runt 15 år har jag inte ens sett på Elitloppet på TV. Nu är barnen närmast självgående och jag började bli intresserad igen. Men nu är det uppenbarligen andra namn än Lähdekorpi och Svanstedt att hålla koll på

Iaf, förr körde jag en hel del reducerade system först via papper och sen Copema (om någon minns det stenåldersprogrammet). Det var inga fancy-reduceringar utan mest ABC-hästar.

En typisk V75 krävde två spikar och två A-hästar, vilket innebar att man behövde ha fyra rätt på enkelraden för att få sju rätt. Och det är ju närmast en omöjlighet om man vill ha chans på miljonerna.

Nu har jag köpt prenumeration på Jokersystemet och har väl gjort några av de vanligaste nybörjarmisstagen redan. Utdelningsreducering låter ju bra på pappret, men har redan åkt dit ett par ggr genom att sitta med en 2% spik i sista loppet (och även om sjuan bara ger några tusenlappar är det ju bra spelpengar trots allt). Så utdelningsreducering känns något farligt.

Nu har Jokersystemet infört något som heter garantireducering som känns farligt lockande. Man kan ha en enorm ram och ganska modesta villkor (typ en spik, en A-häst och max en häst under 5% streck). Men å andra sidan har man bara runt 15% chans till sju rätt om villkoren sitter. Men det känns ändå som ett lockande alternativ.

Tacksam för era tips och insikter om jokerreducering!
Galten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat