Visa ett inlägg
Gammal 2021-10-10, 21:16   #2
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2392
Standard

Kika även på andra reduceringsprogram.

Jokersystemet är dyrast och har egentligen inga unika funktioner förutom att loppkommentarerna syns direkt där man sitter och reducerar.

För nybörjare finns t o m två olika fullgoda gratisalternativ.

1) Genom www.atg.se
2) www.speltjanst.se

Det första och vanligaste reduceringsmisstaget för en nybörjare är att automatiskt välja det dyra Jokersystemet och tro att det handlar om Joker-reducering. Man reducerar. Och Jokersystemet är bara ett i mängden av tillgängliga verktyg för detta.

När det gäller utdelningsreducering så är det viktigt att tänka sig för. Om man tycker att några tusenlappar är bra pengar det med så är det inte så fiffigt att reducera bort såna rader. Det ligger helt enkelt i sakens natur att man ger upp en del utfall med låg utdelning. Man ska även tänka på att det absolut inte är någon exakt vetenskap. Felmarginaler i beräkningarna på upp till 20% är inte omöjliga.

Särskilt Jokersystemet och utdelningsvillkor är en extremt dålig kombination i en Jackpott-omgång. För närvarande är det bara www.baratrav.se som ger möjlighet att hantera utdelningsvillkor hyggligt korrekt när det är Jackpott.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat