Visa ett inlägg
Gammal 2021-10-27, 09:32   #7
Frasse77
 
Frasse77s avatar
 
Reg.datum: jul 2015
Ort: Skövde
Inlägg: 438
Sharp$: 1249
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Billman Visa inlägg
Det här handlar naturligtvis inte om en bild. Det bygger på intervjuer med anställda etc. Man kan ju alltid säga att det är hämnd, och att det var en veterinär som var närvarande. Det var ju en sådan som gav all medikament till Souloy. Avstängd i tio år. Betyder inte något. Och varför ska en veterinär vara närvarande när Riordan(på bilden)slangar sin häst med ofarliga medikamenter? Behövs inte. Han gör det ju, enligt de anställda, själv efter träningspassen etc.
Det tragiska är ju att förbundet inte gjort något, många tränare(minns Lugauer för någon vecka sedan när han förtvivlad skrek att det måste bli ett slut på det här när ytterligare en Riordan häst var som en helt ny häst i spurten)Många har hört det och misstänkt det. Även Halmstadstravet. Men J.R har ju varit smart och gråtit i pressen och påstått att han är mobbat för att han inte är från Sverige när dopingkontrollanterna kom på oanmälda besök tidigare. Nu vågar dom inte gå nära hans stall.
Och det var Ingvarsson och Persson som grävde fram Solouy och cobolthärvan så han har cred hos mig. Jag bryr mig inte om JR eller Propulsion eller någon annan, jag bryr mig om dom seriösa tränare och hästägare som måste möta osannolikt bra hästar som sedan visar sig vara dopade.

Det jag menade med min text är att man skulle redovisat dessa fakta med bilden samt förbundet visste om det osv, för på det sättet eliminera chansen detta skulle kunna pratas bort som svartmålning tex. Redan dagen efter var det ju tyst i media om detta på grund av att det kunde pratas bort som svartmålning. Att dom orkar gräva fram saker är bra, och speciellt Persson har jag största respekt för.
Frasse77 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat