Visa ett inlägg
Gammal 2021-11-28, 19:21   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 143
Sharp$: 56998
Standard

V75-Bergsåker 4 december (Jackpot)


Ännu en jackpotomgång väntar på atgs V75 spel då 80 procent av femrättspoolen igår ska delas ut till dom med sju rätt på lördag.

Det mest intressanta med omgången är att det är första V75an med barfotaförbud. Det kan dessutom kryddas med att hästarna måste tävla broddat om kylan består. Det är väldigt kul med dessa förändringar som sker när skotvånget inträder respektive upphör men tyvärr innebär det också väldigt mycket mer gissningar och det gynnar aldrig skicklighetsspelarna.

45 hästar som tävlade barfota i senaste starten ska tävla med skor på lördag. Det kan därmed säkert finnas riktiga guldkorn spelmässigt också.

Omgången i sig håller ingen högre sportslig klass men är den tiden nu när kvaliten på sporten kommer sjunka dramatiskt för att eskalera i januari och februari då dom som gillar bra sport får kolla lopp i Frankrike när sporten i Sverige är medioker.

En föraning om vad som komma skall är väl lördagens gulddivision. Sämre klass på högsta klassen vet jag inte om jag någonsin sett.

Ska nog kika lite i veckan efter ev förtidsspel men på lördag när loppen körs sitter jag på första parkett på stadion i Malmö och jublar över ännu ett SM guld till ett av världens bästa fotbollslag

Svårt att hitta något drag redan nu när man knappt sett något trav i höst, men ser ut som att några barfotahästar i kallblodsloppet kan tas bort. Lås på Belkfaks och Don Viking?

Lycka till !
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat