Visa ett inlägg
Gammal 2021-12-11, 18:13   #3
MikeHaggar
 
Reg.datum: sep 2015
Inlägg: 260
Sharp$: 1394
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av MultiSharp Visa inlägg
Ditt inlägg är lite tvetydigt och svårtolkat, du började kanske tidigt med AW:n? Antar att du egentligen menade "Varför presenteras gamla och utgångna bonuserbjudanden för spelbolagen i de reklam-banners som bl a visas högst upp på varje sida? Till exempel reklam-bannern för Unibet anger en bonus på '+100% upp till 2000 kr' trots att den aktuella bonusen hos Unibet är ett freebet på 100 kr." En kvalificerad gissning är att det inte är Unibets egna reklam-banners som visas utan några banners som Sharps själva skapade för länge sedan. Efter det har administratörerna för Sharps inte känt sig motiverade att uppdatera informationen eftersom de antagligen får en klart högre timlön genom att arbeta med andra projekt.
Vad jag minns hade vi kommit överens om att du skulle lägga upp en lista med aktuella bonusar i https://www.sharps.se/forums/free-spins-erbjudanden/ och sedan uppdatera den minst en gång var 24:e timme?

https://sv.wikipedia.org/wiki/Reklamation
Ja reklam som på TV inte som att något är sönder. Kanske skapade Sharps dessa själva och inte får betalt men även då är dom ju utgånga sedan länge. Det här handlar inte om mig det är en annan fråga.
MikeHaggar är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat