Visa ett inlägg
Gammal 2022-01-12, 14:59   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 156
Sharp$: 57013
Standard

Spelbolagen blir allt tuffare


Nu har svenska spel sänkt insättningsgränserna för många. Dom har gjort någon samkörning med kundernas taxerade inkomstuppgifter och låst hur mycket man kan sätta in och spela för baserat på det . Gissar att atg inom kort kommer göra det samma.

Vill man som kund ha en omprövning så kan man begära det men måste då kunna bevisa att man har råd att spela för mer än den gräns dom satt och en manuell utredning kommer då ske.

Gissar att alla ni här som lever på spel och därmed då inte har så mycket i taxerad inkomst (spelvinster deklareras ej) möjligtvis då kan få högre gränser genom att skicka in ett utdrag från spelkontot.

Följande står nu när man loggar in på ss

” När du spelar hos oss vill vi att du har koll på ditt spelande och inte spelar för mer än du har råd med. Vi har sänkt och låst din spelgräns baserat på dina offentliga inkomstuppgifter.”

Dom låste min gräns till 15 tkr i veckan och det överstiger med stora marginaler vad jag spelar för, men vid en låg ålder eller inkomst har gränsen enligt inlägg på twitter satts till 1000 kr.

Osäker på när och om atg kommer sätta samma gränser som svenska spel om och när dom kollar kundernas redovisade inkomster på motsvarande sätt.

Har väl även att göra med att motverka penningtvätt om man får gissa.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+10)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat