Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2010-11-10, 20:04   #92
Galeocerdo cuvier
 
Galeocerdo cuviers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 738
Sharp$: 7690
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av RobinD Visa inlägg
Varje gång du tradar ut en bonus till betfair så får du räkna med ca 5% nettoförlust minst, om du inte hittar tillräckligt bra odds så blir det mer. OM du dessutom måste trada flera gånger så blir det ju X% * X antal trades och din förtjänst minskar.

Bonusen ska in på kontot direkt eller vara ett free bet annars suger det om du ska jaga bonusar. Såvida du inte har råd att surebetta in bonusen på kontot och spela normalt på bookien tills omsättningskraven är lösta.
Det är precis därför man inte tradear via Kissfair, utan man surebettar. Surebettade precis ut min bonus på 100€ från Tipico utan problem, inga förluster på kommission eller liknande. Dessutom har Betfair en 1.5% avgift på kreditkortsinsättningar, och visst går det att sätta in gratis via Moneybookers - men då har du ju samma sak där, tror de hade 1.9% i grundavgift när man sätter in på Moneybookers. Ja, även bankinsättning finns men detta tar upp till en vecka så det är ju inte så spännande. Körde in 2300 på Pinnacle gratis (ingen insättningsavgift) och surebettade mot mina 2000 på Tipico.

Senast redigerad av Galeocerdo cuvier den 2010-11-10 klockan 20:14.
Galeocerdo cuvier är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat