Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2010-11-10, 20:11   #93
Galeocerdo cuvier
 
Galeocerdo cuviers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 738
Sharp$: 7690
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av majo999 Visa inlägg
Hur menar du, "hur mycket jag spelar för"?

Det låter som att jag kanske bara ska införliva GB som en ny bookie och köra vanliga spel där... När bonusen trillar ut så gör den.
Vad är problemet? Du får bonusen direkt vid insättning eller hur? Du kan spela med den, men du kan inte ta ut den. För att omsätta måste oddset vara minst 2 på Gamebookers. Då går du in på http://www.oddsportal.com/sure-bets/ och hänger där tills du ser en Gamebookers-logo där oddset är över 2. Så trycker du snabbt in pengar på bookien som står i andra änden av surebettet.

När bolagen har höga krav på odds för omsättning, vilket 2 är - så innebär detta en positiv sak i alla fall. Säg att du surebettar på en tennismatch och Bookmakers har 2.20 på 2 och Pinnacle 1.85 på 1, risken är då större att du vinner på Pinnacle och direkt för över din bonus än att du förlorar på Pinnacle och får fortsätta på Gamebookers.

Du kan aldrig förlora på det här, så länge du inte bettar fel eller blir limiterad - eller att oddsen rör sig precis när du lägger ditt bet. Om du är skarp och undviker ovanstående så är det värsta som kan hända att du förlorar varje spel på random bookie, men vinner alla på Bookmaker vilket innebär att du kommer behöva mer och mer pengar för att surebetta ut bonusen. Så en fet kassa är bra vid surebetting så man inte sitter med massor med pengar på ett bolag där man har sin bonus, och inga pengar att surebetta ut den med.
Galeocerdo cuvier är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat