Visa ett inlägg
Gammal 2022-06-25, 19:05   #3
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 143
Sharp$: 56996
Standard

Härligt med kvällstrav som i Boden förra lördagen. Är ju alldeles för fint väder för att sitta framför tvn eller datorskärmen dagtid just nu.

Testar nog en liten reducerad V6a.

Favoriten i första troligaste vinnaren på V6 trots spåret. Möter ju ingenting och stormtrivs i Skellefteå. Är nog bara jättestrul med positioner emot.

Noll koll på andra avdelningen. Men om man tittar på experttipsen så är det två gäster från Finland , 9 och 11, som det står mellan. Kanske dom två som a hästar då och ett antal som b

Avd 3 känns öppet men sätter nog Linderoths Young Danne som a häst. Den kan göra lite jobb känns det som, passade nog inte på Östersunds usla bana senast, men väldigt fin innan dess. Bakspår ett frågetecken kanske då den bara haft spår 1-6 innan Östersund senast.

Wäjersten borde väl vinna fjärde med sin megafavorit . Låter dock inte stenklart på hans twitterkonto och 1an vill jag åtminstone ha med som b häst då den första barfota runt om senast var riktigt förbättrad. Samma nu.

Avd 5 känns skiktat. Tjomsland skrev att favoriten i Boden i lördags Tangen Frikk nu ska gå med skor. Var anmält så men helt plötsligt ändrat till barfota runt om. Man får kolla om det står samma strax innan spelstopp. Den och Ulvåsen känns då som A hästar och bör räcka med 8 och 14 som B.

Fint lopp som avslutar . Global Adventure får nog bli spiken för att hålla systemet på 150 kr. Den blev 4a i derbyt så bör gynnas av lång distans och van annat än norra Norrland motstånd. Vanlig vagn troligen minus men barfota runt om bör vara plus. Båth uppåt. Men Sandras favorit i avd 1 känns något mer trolig.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat