Citat:
Ursprungligen postat av Ace
Var lat och köpte in mig på andelsspelet idag.
Eldat som en galning för att nå över 450gr i en pizzaugn som är ett "måste" för att kunna kalla pizzan för äkta napoletansk.
36h daltande med en deg som skulle jäsa, vila, ha rätt temp och knådas med jämna mellanrum..
Så nej, tyvärr. Inga sidospel idag men har ätit pizza på en ny nivå.
Nu vakar jag över ugnen så inte både hus och trädgård brinner upp.
Vi tar nya tag och vändningen kommer närmre för varje dag som går.. 
|
Förlåt för OT! Men mat är viktigt (för mig) så vi kör ett inlägg ändå!
Jag testade mitt nya Gourmetstål igår och langade nygräddad deg till hela ligan av kusiner här på ön!
Gillar man pizza så säger jag köp! Inte farligt dyrt i inköp och ger magiska pizzor. Ikväll blir det smashburgare med stålet på grillen!
GOGO!