Visa ett inlägg
Gammal 2022-08-07, 19:02   #3
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 187
Sharp$: 57187
Standard

Blir ju lite ”spelvärde” av en sådan tråd. Går man in på deras hemsida så rullas deras vinster ut, men inget om deras insatser, spelnetto och när det inte gått så bra. Men det finns kanske intresse för en sådan här tråd. Själv tycker jag dock det är intressantare att i så fall följa dom som redovisar sina tankar och spel på förhand om jag vill få en uppfattning om vilkas tankar och spel man ska ta till sig.

På den tiden jag gick på trav så fanns det ju dom som älskade att på banan prata högt om spel som satt men ryktet sa att det var dom som torskade mest pengar.

Samma med andelsforumet. Finns ju dom som i stort sett dagligen säljer andelsspel där men aldrig sen redovisar systemen eller hur det gått utom möjligtvis när något gått in. Har själv ingen aning om hur det egentligen går, hur dom spelar och då tvekar man verkligen att hänga på. Annat med dom som både säljer andelar och redovisar hur spelen ser ut och hur det går oavsett om det blir vinst eller förlust. Då vet man mer vad man får för pengarna man investerar hos andelssäljaren.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fagerdahlen (+5), Tipsb (+5), Gotland (+50), solkusten (+11)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat