Visa ett inlägg
Gammal 2022-09-15, 09:48   #2
Efterhandaren
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 764
Sharp$: 13130
Standard

Åby surr

Härliga Åby banan bjuder upp till klassiskt torsdagstrav. Sitter i ryggmärgen på gamla lokalpatrioter. Lite blandad kompott i startfälten och visst saknar vi Bergharn och hans fina hästar på gamla hemmabanan. Men ett nytt Dreamteam har blommat upp ! Se nedan.

V64 1) 9 Redford. Hoppade i Sverigedebuten senast i debuten för Lövgren men detta är en topphäst från mäktiga Hertz Günter stallet i Tyskland. Ska bli spännande att följa.
10 Winner Brodde är en en toppfin 3 åring. The Unters har stora förhoppningar på hästen.
12 King Only The One. Pieters och Törnqvist smyger fram som mitt nya Dreamteam. Maria har grym tränarform och Dwight blir bättre och bättre som driver.
Hästen står bra inne men varit struken för halsproblem och kanske lite dunkel form ?

V64 2) 6 Ibeliveinamerica. Spikförslag. Ahlm och Frumeris guldägg fixar nog detta. Distansgynnad och gillar monté. Hästen är uppfödd, ägd och tränad av lilla stallet. Har lunkat in en miljon och är grunden till att småtränare kan hålla på. Stallet har 5 hästar i träning.
Svenska modellen är grym.

V64 3) 11 Smile Silvio. Finfin 4 åring som kunde haft 3 raka av 3 möjliga men diskades för trängning i debuten. Ok orutinerad men The Unters har stora förhoppningar på hästen.
5 Margarita. Vi måste ju ha en stänkare oxå ! Märren gick bra senast efter lite paus och tränare ”Sulan” Adler är en gammal go hästkarl som fött upp och kört in flera av Sveriges elithästar uppe i Nossebro.
Ok en plats stänkare. Kanske ?

V64 4) 1 Let It Be Steel. Rutinerade Håkan B får låna Ebbinges fina 4 åring som står bra inne på alla sätt och gillar distansen. Gillade dock inte Monté senast.
Spikförslag.

V64 5) 5 Kövras Joker har matchats stenhårt på Rikstoton och Derbykval. Nu tillbaka i enklare gäng och blir hårt betrodd. Men jag har två motbud.
9 Bold Request. Nya Dreamteamet måste bevakas. He,he. Ok pausat lite men hästen har bra gener och Maria har nog ställt iordning till hemmabane travet trots stallets halsproblem.
struken 12 King Of Djazz. Står bra inne på pengar men läget är tufft. Känns likväl som lite av Lövgrens stil att köra ett Flemming race sista varvet och sticka nosen först. Hästen är stark och rejäl. Psst Derbykvals vässad.

V64 6) 4 Prosperus S. Björn har hästen bra iordning och det luktar spets och slut lång väg.
8 Versace Broline. Det är väl Dreamteamet som återigen är värst emot ? Ok även här har det varit strykning för halsproblem. Mycket tjat om detta. Förlåt.
7 Rossi Garline. Hm måste nog bevaka min kompis Flemming oxå. Ok hästen har dunkel form men Icemannen åker alltid över Kattegatt i angeläget ärende och trivs på Åby. Dessutom med endast en häst till start !! Sista 200 kommer Flemming tassande . Trivs normalt bra på distansen.

Go tur med travspelet alla spelfilurer.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
pojmonen (+5)

Senast redigerad av Efterhandaren den 2022-09-15 klockan 12:16. Anledning: Rossi Garline
Efterhandaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat