Visa ett inlägg
Gammal 2022-09-22, 16:03   #3
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2391
Standard

Att sätta ett intervall både uppåt och neråt är inget jag skulle rekommendera alls.

När det gäller gräns uppåt är det mest när man väver ihop fler än ett system med olika krav i olika intervall som det är aktuellt.

När det gäller gräns neråt handlar det mer om vad man tål ur ett spelpsykologiskt perspektiv än vad man tror att utdelningen kommer att landa på eftersom det mycket sällan är "helt exakt".

Det kan lätt ge 15k eller 25k trots att utdelningen på en viss rad pekar på 20k. Blir det 25k när man satt en gräns på 20k och utfallets förväntade utdelning säger 19500 kommer den raden att vara bortsorterad.

Man kan alltså säga att man måste vara stålsatt på att det kan bli gränsfall där det råkar slå fel och då får inte summan vara sån att man inte tål det.

Det man vinner är såklart att oftast byter ut lågutd-utfall ( jag brukar lägga gränsen på 10-20k ) mot miljonvinster som man annars inte skulle ha fått med.

Vid en handfull tillfällen har därför haft "alla utom storfavoriten" i loppet där jag sprack.

En helt annan faktor är vilket reduceringsprogram du använder dig av.

När det är JP-omgång, som på lördag, avråder jag å det bestämdaste att använda någon form av utdelningsvillkor om man inte kör med BT+ från www.baratrav.se

Inget annat reduceringsprogram väger in extrapengarna. De kommer bara att visa korrekt utdelningsberäkning efter spelstopp. Detta beror på att extrapengarna väger för tungt i deras beräkningar.

De behandlar potten som om omsättningen inte skulle öka från tillfället när man hämtar speldata. Visst, det blir bättre och bättre ju närmare spelstopp man vågar vänta.

Men det blir alltid per defintion fel.

Om man envisas med att använda Jokern eller speltjanst.se eller någon annan förutom baratrav så är det bara vid icke-Jackpott-omgångar som det är ens i närheten av vettigt att anvädna utdelningsvillkor. Kör utan bara.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
asgaya3141 (+3)
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat