Visa ett inlägg
Gammal 2022-09-22, 17:50   #9
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 672
Sharp$: 2379
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Wolfman Visa inlägg
Med all information man har idag anser jag att det inte krävs mycket överslagsberäkning för att lista ut vilken potential ens system har. Man tar ut streckvärda spikar och A-hästar för att få rätt lutning och plats för skrällar. Jag har också haft lite otur någon gång när betaltjänster fått in sina drag. Men aldrig att jag skulle låta AI bestämma över utdelningsintervall.
Vad tror du ska hända?

Från att dina egna gissningar inte ens är i närheten till en statistisk modell som har väldigt lite med AI att göra är det ungefär 1700 mil.

Det du talar om är att ta fram ett system med spelvärda rader. Då fungerar din förenklade lösning hur bra som helst. För det behöver man inte någon bedömning av förväntad utdelning. Räcker fint med att göra en bra bedömnig av chans vs spel% på dina nyckelhästar. Och det räcker för att skapa ett bra och vinnande system.

Men någon meningsfull precision på din överslagsräkning av ditt systems utdelningsintervall i en JP-omgång kommer det aldrig att bli om du inte försöker uppskatta den slutliga omsättningen.

Och det är det tråden handlar om. Inte att du anser att ingen behöver det.

I det oftast önskade intervallet ( rader under 10-20k ) har baratrav.se bättre precision än du kan drömma om.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat